Nick değiştirme gelsin lütfen

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Nick değiştirme çoğu forumda bulunmayan bir şey , ancak bazı forumlarda örnek veriyorum 1000+ mesaj sayısına ulaşan kişiye 1 kere değiştirme hakkı tanınıyor. Bunun gibi bir şey yapılabilir.
mantıklı

Nick değiştirme çoğu forumda bulunmayan bir şey , ancak bazı forumlarda örnek veriyorum 1000+ mesaj sayısına ulaşan kişiye 1 kere değiştirme hakkı tanınıyor. Bunun gibi bir şey yapılabilir.
yapsınlarda artık nasıl yapacakları kendilerine kalmış

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
1590404944074.webp

Arkadaşlar isteyen alabilir bence fiyatı yine de pahalı olmuş bu dolar kurunda yıl olmuş 2200 şu fiyatlara bak.

Abi bu kadar da pahalı yapılmaz değil mi? Siz de çok şaşırmışsınız. İşte artık hangi yıldaysak şu fiyatlara bakın 6080 Ti için verdiğimiz paraya bakın.

Abi bu kadar da pahalı yapılmaz değil mi? Siz de çok şaşırmışsınız. İşte artık hangi yıldaysak şu fiyatlara bakın 6080 Ti için verdiğimiz paraya bakın.
lan ben o paraya 6 tane araba alırım o kadar pahalı mı olur ?!!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6080ti olmayanda ne biliyim yani

Ben bu foruma sadece tek bir soruma cevap almak için girmiştim ad kısmınada en sevdiğim oyun karakterini yazdım ama şuan çoğu konuya yardım eden benim asıl nickim KaanScaletta dır bende adımı değiştirmek istiyorum tahminen ne zaman gelir bu arada bazı kişilerin sırf profil foto su için yorumumu beğendiğini hissetttim çünkü çok önemsiz yorumuma bile :love::love::love: bunları bırakıyolar arkadaşlar benim adım KAAN profil fotoğrafım ise elanur pat dır kendim ss aldığım ve çok beğendiğim biri olduğu için kullanıyorum
Cinsiyetim :Erkek
Kimliğimin Rengi : Mavi
afdsfadsfdasadfs
Kimliği yenile.

Nick değiştirme gelecek mi yani şimdi ?

Nick değiştirme olayı ne oldu acaba

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular