ddarkbrother20
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,853
Şunu yazsakydık daha az tepki alırdık yemin ediyorum .dddAbi ıgğğ 9100F alınmaz ıgğğğ Ryzen 3 1200 daha iyi bağğğ.
Şunu yazsakydık daha az tepki alırdık yemin ediyorum .dddAbi ıgğğ 9100F alınmaz ıgğğğ Ryzen 3 1200 daha iyi bağğğ.
bu forumun mesaj mantığı çok kötü ya bütün konular olucak aslında biz sayfalar arasında geçiş yapıcaz yükselt yapmayı bilmeyen var en ufak konuyu 100 lerce yükselt yapıp konuları dolduruyolar bişey yapasımız gelmiyorKanka biz hazırladık da ne oldu. Yazdıklarımız tam okunmadan millet yorum yapıyor.
Kesinlikle katılıyorumbu forumun mesaj mantığı çok kötü ya bütün konular olucak aslında biz sayfalar arasında geçiş yapıcaz yükselt yapmayı bilmeyen var en ufak konuyu 100 lerce yükselt yapıp konuları dolduruyolar bişey yapasımız gelmiyor
SDN'ye gişrmiyorum ki artık öylesine bir bakıp çıkıyorum troll üyeler doluşmaya başladı birinden ne güzel kurtulmuştum dedim banı açıldı yine boş yapmaya son gaz devam şimdi buna sövsem banlanırım filan SDN''ye girmiyorum o yüzden yapacak bir şey de yok 10 günde bir yeni konu açılıyor.knk seni sıkmıyomu hem shift delete de hem burda aynı konulara cevap yazmak ben çok sıkılıyorum 50 kere aynı sistemi aynı kasayı ayni işlemciyi önermeye en sonunda 1 saat uğraşıp rehber hazırlıyım diyorumda onada eriniyom
LeN mİntEl ÖnErMiŞ lEn MiNtEl Mi ALdIrCaN mİLLEteŞunu yazsakydık daha az tepki alırdık yemin ediyorum .ddd
Nickim den memnunum fakat değiştirme gelse iyi olurBen bu foruma sadece tek bir soruma cevap almak için girmiştim ad kısmınada en sevdiğim oyun karakterini yazdım ama şuan çoğu konuya yardım eden benim asıl nickim KaanScaletta dır bende adımı değiştirmek istiyorum tahminen ne zaman gelir bu arada bazı kişilerin sırf profil foto su için yorumumu beğendiğini hissetttim çünkü çok önemsiz yorumuma bilebunları bırakıyolar arkadaşlar benim adım KAAN profil fotoğrafım ise elanur pat dır kendim ss aldığım ve çok beğendiğim biri olduğu için kullanıyorum
Cinsiyetim :Erkek
Kimliğimin Rengi : Mavi
afdsfadsfdasadfs
Kankam yöneti ilere yazınca yardımcı olabiliyorlar diye biliyorum, istersen bi şansını dene.Ben bu foruma sadece tek bir soruma cevap almak için girmiştim ad kısmınada en sevdiğim oyun karakterini yazdım ama şuan çoğu konuya yardım eden benim asıl nickim KaanScaletta dır bende adımı değiştirmek istiyorum tahminen ne zaman gelir bu arada bazı kişilerin sırf profil foto su için yorumumu beğendiğini hissetttim çünkü çok önemsiz yorumuma bilebunları bırakıyolar arkadaşlar benim adım KAAN profil fotoğrafım ise elanur pat dır kendim ss aldığım ve çok beğendiğim biri olduğu için kullanıyorum
Cinsiyetim :Erkek
Kimliğimin Rengi : Mavi
afdsfadsfdasadfs
O değilde en ucuz 6 çekirdekli işlemci ile arasında 200-300 TL olduğu zaman 9100F önerdiğim zamanları hatırladım şimdi.Abi ıgğğ 9100F alınmaz ıgğğğ Ryzen 3 1200 daha iyi bağğğ.
Bende memnunum Allah'tan dünyada ki çok az kişi nickimi biliyor ve kullanıyor. Dünya üzerinde maks 3-4 kişi kuallanıyordur muhtemelen.Nickim den memnunum fakat değiştirme gelse iyi olur![]()
Gene o kadar var sayılır.O değilde en ucuz 6 çekirdekli işlemci ile arasında 200-300 TL olduğu zaman 9100F önerdiğim zamanları hatırladım şimdi.![]()
www.n11.com
Dünya üzerinde tekim galiba.Bende memnunum Allah'tan dünyada ki çok az kişi nickimi biliyor ve kullanıyor. Dünya üzerinde maks 3-4 kişi kuallanıyordur muhtemelen.
up up upBende memnunum Allah'tan dünyada ki çok az kişi nickimi biliyor ve kullanıyor. Dünya üzerinde maks 3-4 kişi kuallanıyordur muhtemelen.