Neler Yeni

Nickinizi Nasıl Keşfettiniz ?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Nick abimin.

Abime sormak isterdim ama kendisi askerde.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
cover1.jpg

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
adım mustafa üveys olduğu için birleştirdim ve MuveyS çıktı ortaya

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Semih: İsmim
63: Urfa
1905: Galatasaray
semih631905

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Günlerden bir gün oyun oynuyorum iyi kötü olarak eleştiriliyorum oyunlarda genelde adımı kullanıyordum, edilen küfür ve hakaretler direkmen adıma olduğu için bir nick arayışa koyuldum bir çok nick kullandım ve en son olarak kalıcı bir nick bulmam gerekiyor dedim sanal ve real yaşamamı mı ayırmam için nick arayışına koyuldum ve bana cazip gelen kelimeleri seçmeye başladım bir baktım NİRVANA :) Anlam olarak ta beni cezbetmişti ve bende kendim yorumladım , " Ulaşacağın en üst kademe " bundan üstü yok diyerek bir anlam çıkartıp bu nicki kullanmaya başladım ne diyelim yıllar utansın.
benim profilimde bi ara pp fotosu hakkında konuşuyorduk sonra ben şuanki pp fotomu koydum
aradan uzun bir süre geçti mehmet abi nick değiştirme konusu açtı bende Cerkutay yaptırdım
Cerkutay kimdir?
Cerkutay bir moğol komutanıdır ve kuruluş osmanda piskopat bir moğol olarak bilinir neden mi piskopat ölürken gülüyor :D
video açılmıyor izlemek isteyenler için saniye 3:21

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
COD oyunlarını yapan 3 ortak şirketten biri olan ''Treyarch'' dan keşfettim ama eğer 1 hak daha tanınırsa yine değiştireceğim.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
arkadaşım beni csye başlatıcaktı ismi Vintage Stache idi ben de ona bezer bir şeyler yaptım :D

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Adımı yanlış hatırlamıyorsam İtalyan'caya çevirdim ve ortaya Speranza çıktı

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Günlerden bir gün oyun oynuyorum iyi kötü olarak eleştiriliyorum oyunlarda genelde adımı kullanıyordum, edilen küfür ve hakaretler direkmen adıma olduğu için bir nick arayışa koyuldum bir çok nick kullandım ve en son olarak kalıcı bir nick bulmam gerekiyor dedim sanal ve real yaşamamı mı ayırmam için nick arayışına koyuldum ve bana cazip gelen kelimeleri seçmeye başladım bir baktım NİRVANA :) Anlam olarak ta beni cezbetmişti ve bende kendim yorumladım , " Ulaşacağın en üst kademe " bundan üstü yok diyerek bir anlam çıkartıp bu nicki kullanmaya başladım ne diyelim yıllar utansın.
İsmimin i ve h arasına E ekledim bu kadar :D

Top Bottom