benim için önemli bir kelime olan milen + en sevdiğim harflerden xben başlıyorum
FrankEnsQ: Frankenstein yazmaya çalışmıştım nasıl yazıldığını bilmiyordum bende evirdim çevirdim böyle bir şey yaptım
en azından güzel duruyorrdeM'i 2017'de Space Soldiers'in SK ile oynadığı maçta ngiN'in clutch attığı zaman ondan çaldım. Staken'i de WTCN abimden çaldım.
Çalıntı yani.
Kendi ismimben başlıyorum
FrankEnsQ: Frankenstein yazmaya çalışmıştım nasıl yazıldığını bilmiyordum bende evirdim çevirdim böyle bir şey yaptım
wıper ingilizce silici demek heryerde rantan ismini kullanırım ikisi birleşir wıperrantan yani silici rantanben başlıyorum
geçen sene 10 defadan fazla sigaradan yakalandım okulda parmaksız eldiven ve full siyah kapşonumda takılı geziyorum bi günde sınıfa müdür geldi bu şekilde en arka köşede gördü sen niye tinerci gibi geziyorsun sigara bitti tinere mi bşaladın dedi oradan kaldıben başlıyorum
Paul Walker Fanligi başladı ve foruma kayıt olurken Paul Walker in adını koydumben başlıyorum