OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 9,800
Reis 100gb lik oyunlar yüklemeyeceğim için şimdilik 256 GB m.2 SSD ile başlamayı düşünüyorum. Yetmezse ilerde 480 GB bir SSD disk veya 1tb HDD takarım diye planlıyorum.Allah güle güle kullanmak nasip etsin güzel bir setup sadece buna ilerde işlemci upgrade etmen lazım birde ssd veya HDD 1 tb den fazla
Zaten onu idare etsin diye aldım. 3-4 ay sonra filan sıkıntı çıkarırsa değiştiririm diye planladim.Allah güle güle kullanmak nasip etsin güzel bir setup sadece buna ilerde işlemci upgrade etmen lazım birde ssd veya HDD 1 tb den fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve gamepowera dikkat et ben çok sorun yaşadım 2 gün önce balta ile parçaladım modeli warlock mavi idi
ayn mantıklı olan o hayırlı olsun tekrardanReis 100gb lik oyunlar yüklemeyeceğim için şimdilik 256 GB m.2 SSD ile başlamayı düşünüyorum. Yetmezse ilerde 480 GB bir SSD disk veya 1tb HDD takarım diye planlıyorum.
Stoklarında Drop plus bulunan satıcılarla çok sıkıntı yaşayan olmuş bozuk ürün filan göndermişler ürün güzel ama satıcılardan korkuyorum.Setup güzel, ben olsam kulaklığı drop plus alırdım, mouse hakkında bilgim yok, ayrıca 90x40 mousepad almak bence mantıksız sadece yer kaplıyor klavye için mousepade ihtiyacın yok sonuçta. Zaten klavye büyük kısmını kaplıyor ve mouse için normal bir mousepad ile aynı alan kalıyor
Eyvallah kardeşimayn mantıklı olan o hayırlı olsun tekrardan
8250 TL bütçe ile setupımı kuruyorum. Sizce nasıl olmuş düşüncelerinizi bekliyorum.
Valla biotech satıcısı gayet ilgili ve rampage yetkili satıcısı sayılır. Ben oradan aldım ve memnunum güzel paketleme hızlı gönderim soruları anında cevaplıyorlarStoklarında Drop plus bulunan satıcılarla çok sıkıntı yaşayan olmuş bozuk ürün filan göndermişler ürün güzel ama satıcılardan korkuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eyvallah kardeşim
https://www.incehesap.com/geforce-espor-pc-warrior-gaming-pc-fiyati-45562/ ssdyi 512 gb sx8100 yapınca 5515 lira işlemci 2700 var , eger işlemcide 3600 olsun dersenizde 5661 lira oluyor 2600x li 256 gb m2 diskli almak yerine tercih edilir8250 TL bütçe ile setupımı kuruyorum. Sizce nasıl olmuş düşüncelerinizi bekliyorum.
Haklısınız kasa ve PSU dışında attığınız sistem daha iyi. Ekipmanlara da kulaklığı drop plus yapmak gibi bir değişiklik yaparsa çok daha iyi olurhttps://www.incehesap.com/geforce-espor-PC-warrior-gaming-PC-fiyati-45562/ ssdyi 512 gb sx8100 yapınca 5515 lira işlemci 2700 var , eger işlemcide 3600 olsun dersenizde 5661 lira oluyor 2600x li 256 gb m2 diskli almak yerine tercih edilir
mouse pad 80 tl8250 TL bütçe ile setupımı kuruyorum. Sizce nasıl olmuş düşüncelerinizi bekliyorum.