Çözüldü✓ Nihayet setup'ımı kuruyorum

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,800
8250 tl bütçe ile setupımı kuruyorum. Sizce nasıl olmuş düşüncelerinizi bekliyorum.

Ekler

• uuuu.PNG
    uuuu.PNG
    94.9 KB · Hit: 88
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    20.6 KB · Hit: 86
  • Ekran Alıntısı.PNG2.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG2.PNG
    31 KB · Hit: 74
  • Ekran Alıntısı.PNG3.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG3.PNG
    23.1 KB · Hit: 68
Allah güle güle kullanmak nasip etsin güzel bir setup sadece buna ilerde işlemci upgrade etmen lazım birde ssd veya hdd 1 tb den fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve gamepowera dikkat et ben çok sorun yaşadım 2 gün önce balta ile parçaladım modeli warlock mavi idi

Allah güle güle kullanmak nasip etsin güzel bir setup sadece buna ilerde işlemci upgrade etmen lazım birde ssd veya HDD 1 tb den fazla
Reis 100gb lik oyunlar yüklemeyeceğim için şimdilik 256 GB m.2 SSD ile başlamayı düşünüyorum. Yetmezse ilerde 480 GB bir SSD disk veya 1tb HDD takarım diye planlıyorum.

Setup güzel, ben olsam kulaklığı drop plus alırdım, mouse hakkında bilgim yok, ayrıca 90x40 mousepad almak bence mantıksız sadece yer kaplıyor klavye için mousepade ihtiyacın yok sonuçta. Zaten klavye büyük kısmını kaplıyor ve mouse için normal bir mousepad ile aynı alan kalıyor

Allah güle güle kullanmak nasip etsin güzel bir setup sadece buna ilerde işlemci upgrade etmen lazım birde ssd veya HDD 1 tb den fazla

ve gamepowera dikkat et ben çok sorun yaşadım 2 gün önce balta ile parçaladım modeli warlock mavi idi
Zaten onu idare etsin diye aldım. 3-4 ay sonra filan sıkıntı çıkarırsa değiştiririm diye planladim.

Setup güzel, ben olsam kulaklığı drop plus alırdım, mouse hakkında bilgim yok, ayrıca 90x40 mousepad almak bence mantıksız sadece yer kaplıyor klavye için mousepade ihtiyacın yok sonuçta. Zaten klavye büyük kısmını kaplıyor ve mouse için normal bir mousepad ile aynı alan kalıyor
Stoklarında Drop plus bulunan satıcılarla çok sıkıntı yaşayan olmuş bozuk ürün filan göndermişler ürün güzel ama satıcılardan korkuyorum.

ayn mantıklı olan o hayırlı olsun tekrardan
Eyvallah kardeşim

8250 TL bütçe ile setupımı kuruyorum. Sizce nasıl olmuş düşüncelerinizi bekliyorum.
3600 ve 1660 Super yaparak al bence.
İşlemci bariz çok çok daha güçlü. :D

Stoklarında Drop plus bulunan satıcılarla çok sıkıntı yaşayan olmuş bozuk ürün filan göndermişler ürün güzel ama satıcılardan korkuyorum.

Eyvallah kardeşim
Valla biotech satıcısı gayet ilgili ve rampage yetkili satıcısı sayılır. Ben oradan aldım ve memnunum güzel paketleme hızlı gönderim soruları anında cevaplıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri