Hocam bu ekrana nasıl bakıyosun ? Bende kontrol etmek istiyorum da.Herkese selam,
Nike Airforce satın aldım, dün sabah İstanbula giriş yaptı fakat gümrük ayakkabıya el koydu. Ne yapacağımı da bilmiyorum hiç bir gümrük müdürlüğüne de ulaşamıyorum. Daha önce başına gelen var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
dün geldi türkiyeye.Sipariş veren arkadaşlarımın sipariş son durumları ne acaba ? Bende gönderi hazırlanıyor hala denmekte
tam numaranımı söyledin kalıbımı dar yaniAldım ufak oldu geri iade etsem mi
Rakiplerin dikkatini çekmek istiyorsanızhalısahada giyilir mi
Nike sitesine girip siparişler kısmından kargo takibine baktım. Verdiği kod ile siteye gidip arattım, aşağıda kargo hareketlerinde yazıyor.Hocam bu ekrana nasıl bakıyosun ? Bende kontrol etmek istiyorum da.
Hocam sipariş ne kadardı sizin ? Tutar olarakNike sitesine girip siparişler kısmından kargo takibine baktım. Verdiği kod ile siteye gidip arattım, aşağıda kargo hareketlerinde yazıyor.
ayakkabı airforce 1999₺ + 60₺ kargoHocam sipariş ne kadardı sizin ? Tutar olarak
1 Hafta sonra kargo (dün gece) çıkış yaptı. Biraz uzun sürdü fakat iptal edilse bile sonraki alımda indirim sağlıyorlar diye iptal etmemiştim.Sipariş veren arkadaşlarımın sipariş son durumları ne acaba ? Bende gönderi hazırlanıyor hala denmekte
gümrük olayını ne yaptın hallettin mi?ayakkabı airforce 1999₺ + 60₺ kargo