Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Nike Air Jordan 1 1279 TL!!

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Bu tür air force modellerini giymediğim için sadece klasik modeli düşündüm, bununla konusu açılan ayakkabı arasındaysan jordan’ı al, kötü model.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün de aynı şekil 2 sipariş verdim, düşmemişti. Düşüyor ödeme alındıysa sorun çıkmıyor. Maksimum 30
dakikaya düşer.
1 buçuk saat önce sipariş verdim mail gelmedi ve siparişler kısmında gözükmüyor , banka hesabında para provizyonda gözüküyor

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
1 buçuk saat önce sipariş verdim mail gelmedi ve siparişler kısmında gözükmüyor , banka hesabında para provizyonda gözüküyor
Ya şimdi bundan 1 gün önce 2 ürün sipariş ettim, 10 dakika sonra düşmüştü, herhalde indirim çok bi üründe yoktu diye yoğunluk azdı. 10-15 dakikaya düşmüştü. Bu seferki baya güzel ve fazla üründe olduğu için yoğunluktan düşmüyor. Düşer diye düşünüyorum ya iptal edecek halleri yok.

Tamam herkes de yok derken orijinali herkes de yok demiş ve haklı zaten orijinal giyen yok.
bende diyorum ki orijinal de giyen var çakma da sonuç olarak gün içerisinde çok fazla insanda denk geldiğim için ben özellikle beyaz rengini tercih etmezdim şahsi düşüncem. dikkatli okursanız önceki mesajımı anlayabilirsiniz.

federalper

80+ Silver
bende diyorum ki orijinal de giyen var çakma da sonuç olarak gün içerisinde çok fazla insanda denk geldiğim için ben özellikle beyaz rengini tercih etmezdim şahsi düşüncem. dikkatli okursanız önceki mesajımı anlayabilirsiniz.
Arkadaş da sana açıklamış herkes giyiyor fakat orijinal giymiyorlar demiş.

Top Bottom