belli olmaz bende akşam alcaktım bittiHay anasını satım karta para yükledim indirimler bitmiş tekrar gelirmi?
belli olmaz bende akşam alcaktım bittiHay anasını satım karta para yükledim indirimler bitmiş tekrar gelirmi?
Eğer indirime girdiğini görürsen bana da haber verirmisiniz ben dışarıdayımdabelli olmaz bende akşam alcaktım bitti
var hocam var alıyorlar. çakma olanlarda var hepsi toplanınca çok kişide var ben hergün minimum 5 kişide görüyorum.herkes de yok çakmasını alıyolar
Tamam herkes de yok derken orijinali herkes de yok demiş ve haklı zaten orijinal giyen yok.var hocam var alıyorlar. çakma olanlarda var hepsi toplanınca çok kişide var ben hergün minimum 5 kişide görüyorum.
150€ üstü gümrükte takılıyor. yeni geldi nike'a.Yok ayakkabılarda sıkıntı olmuyor zaten nike.tr satıcısı Hollanda'da geliyorlar yalnız biraz uzun sürüyor
1 buçuk saat önce sipariş verdim mail gelmedi ve siparişler kısmında gözükmüyor , banka hesabında para provizyonda gözüküyorBu tür air force modellerini giymediğim için sadece klasik modeli düşündüm, bununla konusu açılan ayakkabı arasındaysan jordan’ı al, kötü model.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dün de aynı şekil 2 sipariş verdim, düşmemişti. Düşüyor ödeme alındıysa sorun çıkmıyor. Maksimum 30
dakikaya düşer.
Sipariş oluşturulmadı mı ?1 buçuk saat önce sipariş verdim mail gelmedi ve siparişler kısmında gözükmüyor , banka hesabında para provizyonda gözüküyor
Siparişimlerim kısmına geç düşüyor ürünler bir kaç konuda da gördüm. Ben de aldım hala düşmedi.1 buçuk saat önce sipariş verdim mail gelmedi ve siparişler kısmında gözükmüyor , banka hesabında para provizyonda gözüküyor
Gelmediği yer yok anasını satayım. Ayakkabı da almayalım.150€ üstü gümrükte takılıyor. yeni geldi nike'a.
Hocam bana da düşmedi mail falan geldi mi?Siparişlerim kısmına düşüyor mu hocam ben 2 ayakkabı aldım ikisi de hala görünmüyor.
Ya şimdi bundan 1 gün önce 2 ürün sipariş ettim, 10 dakika sonra düşmüştü, herhalde indirim çok bi üründe yoktu diye yoğunluk azdı. 10-15 dakikaya düşmüştü. Bu seferki baya güzel ve fazla üründe olduğu için yoğunluktan düşmüyor. Düşer diye düşünüyorum ya iptal edecek halleri yok.1 buçuk saat önce sipariş verdim mail gelmedi ve siparişler kısmında gözükmüyor , banka hesabında para provizyonda gözüküyor
bende diyorum ki orijinal de giyen var çakma da sonuç olarak gün içerisinde çok fazla insanda denk geldiğim için ben özellikle beyaz rengini tercih etmezdim şahsi düşüncem. dikkatli okursanız önceki mesajımı anlayabilirsiniz.Tamam herkes de yok derken orijinali herkes de yok demiş ve haklı zaten orijinal giyen yok.
Arkadaş da sana açıklamış herkes giyiyor fakat orijinal giymiyorlar demiş.bende diyorum ki orijinal de giyen var çakma da sonuç olarak gün içerisinde çok fazla insanda denk geldiğim için ben özellikle beyaz rengini tercih etmezdim şahsi düşüncem. dikkatli okursanız önceki mesajımı anlayabilirsiniz.