Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Nike Air Jordan 1 1279 TL!!

wake up to reality

80+ Silver
1664633587243.png
1664633595867.png

takip ettiğim bir youtuber ilk fotoda eskiden bu tarz şeyler olunca iade ediyorlardı demiş, bakalım ne olacak

wake up to reality

80+ Silver
Nike biraz geç cevap veriyor ama bilemiyorum 3-4 gün önceki indirimlerde böyle bişi olmadı
o indirimler günler sürdü ve onların fiyatlarında indirim yazıyordu zaten, bugünkü ürünler indirim kategorisinde değildi, mesela 2600tl'lik ayakkabı 1300TL'ye satılırken %50 indirim yazmıyordu, direkt ayakkabının fiyatı 1300dü, bir de fiyatlar birden yükseldi mesela indirimli olsa belli indirimli bir stok olur teker teker tükenir ama birden fiyatı düşen tüm ayakkabıların fiyatı aynı anda yükseldi, bazı kişilerin de siparişlerinde gözükmüyormuş, yani bugün olan indirim değil de sıkıntıydı herhalde, gerçekten indirim olsa geçen günkü gibi olurdu, günlerce stok olurdu

EpicAykut

80+
o indirimler günler sürdü ve onların fiyatlarında indirim yazıyordu zaten, bugünkü ürünler indirim kategorisinde değildi, mesela 2600tl'lik ayakkabı 1300TL'ye satılırken %50 indirim yazmıyordu, direkt ayakkabının fiyatı 1300dü, bir de fiyatlar birden yükseldi mesela indirimli olsa belli indirimli bir stok olur teker teker tükenir ama birden fiyatı düşen tüm ayakkabıların fiyatı aynı anda yükseldi, bazı kişilerin de siparişlerinde gözükmüyormuş, yani bugün olan indirim değil de sıkıntıydı herhalde, gerçekten indirim olsa geçen günkü gibi olurdu, günlerce stok olurdu
Hayır sıkıntı olsa bu kadar uzun süre dayanacağını düşünmüyorum yani koskoca Nike hemen müdahale ederdi ve bazılarının siparişler onaylanmış, galiba bu baharda Blazer 700 e mi 800e mi ne düştü sonra kısa süre sonra fiyat arttı

Monesta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
SAMET ULUSOY
sipariş onay maili geldi şimdi arkadaşlar kontrol edin isterseniz.

Rzertue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Salih Coşkun
arkadaşlar ben aldım siparişim onaylandı fakat air jordan 1 low kalıpları kullanan varmı 43 numara aldım ama adidasta 43 giyiyorum nikeda önceki ayakkabımda 45 giyiyordum beden çizelgesinden baktım 43 numara diye 43 aldım sizce olurmu

Gliedith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emin Danacı
arkadaşlar ben aldım siparişim onaylandı fakat air jordan 1 low kalıpları kullanan varmı 43 numara aldım ama adidasta 43 giyiyorum nikeda önceki ayakkabımda 45 giyiyordum beden çizelgesinden baktım 43 numara diye 43 aldım sizce olurmu
nike spor ayakkabılarında numara çok fazla oynamıyor yani yarım beden bazen oynuyor ama 2 beden fark edeceğini sanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Onaylandı arkadaşlar onaylanmayanlar kontrol etsin.
onay bekliyor tarzında bir şey yazıyor muydu. yoksa direkt şipariş onaylandı diye 'şiparişlerim' kısmına eklendi mi?

federalper

80+ Silver
nike spor ayakkabılarında numara çok fazla oynamıyor yani yarım beden bazen oynuyor ama 2 beden fark edeceğini sanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

onay bekliyor tarzında bir şey yazıyor muydu. yoksa direkt şipariş onaylandı diye 'şiparişlerim' kısmına eklendi mi?
Gözükmüyordu sonradan çıktı onaylandı diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,676
Üyeler
164,887
Son üye
cah7446
Top Bottom