Ben bu ayakkabının içine girip uyurum.Alıntıyı görüntüle
Onaylandı arkadaşlar onaylanmayanlar kontrol etsin.
Ben bu ayakkabının içine girip uyurum.Alıntıyı görüntüle
yok reyiz bi tane koşu ayakkabısına benzer vardı o ayakkabım 45 numaraydı 43 aldım inşallah olurnike spor ayakkabılarında numara çok fazla oynamıyor yani yarım beden bazen oynuyor ama 2 beden fark edeceğini sanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
onay bekliyor tarzında bir şey yazıyor muydu. yoksa direkt şipariş onaylandı diye 'şiparişlerim' kısmına eklendi mi?
Ne aldın ki ona göre yorum yapayımyok reyiz bi tane koşu ayakkabısına benzer vardı o ayakkabım 45 numaraydı 43 aldım inşallah olur
49.5 ne arkadaşım bu nası ayakAlıntıyı görüntüle
ayağın 45 ise 43 numara sana olmaz kim söyledi 2 numara oynuyor diye nikelardayok reyiz bi tane koşu ayakkabısına benzer vardı o ayakkabım 45 numaraydı 43 aldım inşallah olur
Bir hatadan dolayı olduğu söyleniyor inmesi imkansıza yakın zaten indirim 3-4 saate yakın sürdü normal bir indirim olsaydı 1 gün veya belli bir saat sürerdi diye düşünüyorum siparişleri iptal olan arkadaşlarım var.Tekrar bu fiyatsa iner mi inerse alcamda
siparişi iptal olmayan var mı acabaBir hatadan dolayı olduğu söyleniyor inmesi imkansıza yakın zaten indirim 3-4 saate yakın sürdü normal bir indirim olsaydı 1 gün veya belli bir saat sürerdi diye düşünüyorum siparişleri iptal olan arkadaşlarım var
siz aldınız mı acabaİnternet sitesinden denedinmu
Yok hocam ya karta para yuklicektim 1 saat sonra baktım indirim bitmiş bende indirime girmesini bekliyorumsiparişi iptal olmayan var mı acaba
birde airmax ayakkabısında 1 günden fazla sürdü indirim
çünkü ayakkabıyı sahibindende satan var ama ne kadar güvenilir bende almak istiyorum deri olduğundan 2 3 yılda kullanırım
s
siz aldınız mı acaba
hocam girerse banda haber verseniz ayakkabı baya kibar ve güzelYok hocam ya karta para yuklicektim 1 saat sonra baktım indirim bitmiş bende indirime girmesini bekliyorum
Airmaxin indirimi farklı air jordan bir ve af 1 in indirimi farklı dostum benim. air jordan 1 indirim etiketi olmadan direkt fiyatı düştüsiparişi iptal olmayan var mı acaba
birde airmax ayakkabısında 1 günden fazla sürdü indirim
çünkü ayakkabıyı sahibindende satan var ama ne kadar güvenilir bende almak istiyorum deri olduğundan 2 3 yılda kullanırım
s
siz aldınız mı acaba
Air jordan 1 ve air force gibi modeller en çok satılan basic modeller olduğu için indirime girmez girerse bir hatadan dolayı vesayre girer.hocam girerse banda haber verseniz ayakkabı baya kibar ve güzel
inşallah tekrar hataya girer birde sizin siparişler ipatal oldumuAirmaxin indirimi farklı air jordan bir ve af 1 in indirimi farklı dostum benim air jordan 1 indirim etiketi olmadan direkt fiyatı düştü
Air jordan 1 ve air force gibi modeller en çok satılan basic modeller olduğu için indirime girmez girerse bir hatadan dolayı vesayre girer.
hayır onaylandı kargoya verilmesini bekliyoruminşallah tekrar hataya girer birde sizin siparişler ipatal oldumu
inşallah sağlam elinize ulaşır hocam brde yıl başında falan indirime girse müq olurhayır onaylandı kargoya verilmesini bekliyorum