Neler Yeni

🔥İndirim Nike Court Vision 2379Tl

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,067
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Almayın oğlum şu ayakkabıyı asfalta basarmış gibi hissi var rahat değil alt ve üst dengesi yok aşağısı üst kısımdan daha ağır rahat değil deli misiniz
dunk alacaktım hem rengini bulamadım hemde çok ucuzdu diye aldım

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,067
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

SencerSof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Atakan AKTAŞ
geçmiş olsun hocam ben yinede bu fiyata bulamayacağım için iade etmeyeceğim arada giysemde sorun olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

satıcı kim
Pardon hocam brough modeliymiş birde indirim bitmiş 2600 olmuş satıcısıda AKSU STORE diye bir mağaza

ucuz falan değil daha geçen ay floda 1800 liraydı
Aynen öyle benimde fiyat algım değişiyor şu yorumları okuyucunca ne oluyor diyorum acaba bu fiyatlar artık ayakkabı için normal mi diye düşünmeye başlıyorum

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Satürn
Dışarda çok görüyorum

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Cücümbiş
Pardon hocam brough modeliymiş birde indirim bitmiş 2600 olmuş satıcısıda AKSU STORE diye bir mağaza

Aynen öyle benimde fiyat algım değişiyor şu yorumları okuyucunca ne oluyor diyorum acaba bu fiyatlar artık ayakkabı için normal mi diye düşünmeye başlıyorum
hacım şu 1000 lira bile olsa inanın o parayı verip alacağım bir ayakkabı değil asfalta basıyormuşsun gibi hissiyatı var diyorum bizzat floda denedim rahat değil alt tabanı ağır üstü hafif kötü bir hissiyatı oluyor bu yüzden gidip lumberjack alırım daha rahat ederim görünüş için alıcaksamda mecbur fazla para verip güzelini alıcan yok cünkü adam akıllı ayakkabı

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,067
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
hacım şu 1000 lira bile olsa inanın o parayı verip alacağım bir ayakkabı değil asfalta basıyormuşsun gibi hissiyatı var diyorum bizzat floda denedim rahat değil alt tabanı ağır üstü hafif kötü bir hissiyatı oluyor bu yüzden gidip lumberjack alırım daha rahat ederim görünüş için alıcaksamda mecbur fazla para verip güzelini alıcan yok cünkü adam akıllı ayakkabı
görünüş için alıyorum zatende yoksa spor alırdım pek rahat değil şimdi denedim çok saçma sert bir ayakkabı daha kırılmadığı için mi uçları bilemedim kafamda soru işareti bıraktınız

SencerSof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Atakan AKTAŞ
Bende adidas hoops var mesela taban yapıları az çok aynı galiba ben o kadar rahatsız olmuyorum gayet güzel ayakkabı ama bu modelde öylemidir bilemiyorum ama modeli çok hoşuma gidiyor ileride birgün alırım belki dediğin kadar kötüyse iade yaparım zaten

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Haluk h
Aynısından 3 tane çakma alırsın. 3 yıl giy. Bu da sonuçta o kadar gider🤣

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak
Pek alınacak bir model değil.Almanızı tavsiye etmem

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mehmet taş
dış görünüş açısından beğenirim ancak rahatlık komfor açısından berbat gerçekten

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Baran Ergun
Bu fiyata asics'in çok rahat ortopedik ayakkabılar var nikeın bu modelleri leş ötesi hiç tavsiye etmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,574
Üyeler
168,312
Son üye
Mattsy
Top Bottom