Neler Yeni

Nike iade süreci hakkında

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Evet arkadaşlar saat 13.40 gibi ürünü PTT'ye teslim ettim. Ürünün gitmesi, incelenmesi ve iade olursa paramın gönderilmesi ne kadar sürer? Deneyimi olanlar cevap yazarsa sevinirim.

Ayrıca ayakkabı tertemiz altını da temizledim. (Dışarıda 10-15 dakikalık yürüyüş yaptım denemek için.) Fakat deri olduğundan Air Force modelleri gibi burun kısmı hafif kırıldı. Ayağıma büyük olduğundan böyle bir şey talep ettim umarım kabul olur. İkinci umduğum şey iade olana kadar fiyatının artmaması.

Birkaç gündür ayakkabılar hakkında konular açıyorum rahatsız olan arkadaşlar varsa özür diliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan
Iade onaylanirsa 2 haftayi bulur para iadesi bende af almistim numarasini begenmedigim icin iade etmistim yanlis hatirlamiyosam 12-13 gun surmustu.Burun kismi kirildiysa iade kabul etmeyebilirler

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Iade onaylanirsa 2 haftayi bulur para iadesi bende af almistim numarasini begenmedigim icin iade etmistim yanlis hatirlamiyosam 12-13 gun surmustu.Burun kismi kirildiysa iade kabul etmeyebilirler
Hatta gidene kadar şekli bozulmasın diye gazete buruşturup doldurdum içine. Azıcık dışarıda dolandım o hangi ara o iz oldu çok sinirimi bozdu zaten. Umalım ki bir sorun teşkil etmesin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan
Hatta gidene kadar şekli bozulmasın diye gazete buruşturup doldurdum içine. Azıcık dışarıda dolandım o hangi ara o iz oldu çok sinirimi bozdu zaten. Umalım ki bir sorun teşkil etmesin.
Cok bi catlama yoksa sorun olmaz magazadan ayakkabi alirkende cogu catlak veriyo zaten insanlar denemekten catlatiyo tepelerini ona takilcaklarini dusunmuyorum tabanini iyice sildiyseniz fark edilmiyosa iadesi onaylanilir

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
İade ederken ürü n yurtdışına gitmiyor. İstanbula gidiyor. Orada incelenip onay veriliyor. Benim ki 3 gün sürmüştü

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
İade ederken ürü n yurtdışına gitmiyor. İstanbula gidiyor. Orada incelenip onay veriliyor. Benim ki 3 gün sürmüştü
Bundan emin miyiz çok iyi. Benim etiketimde Tuzlaya'gideceği yazıyor. Sizin kargonuz da oraya mı gitti? Umarım kargom kabul olur, malum o para kolay geçmedi elime.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Bundan emin miyiz çok iyi. Benim etiketimde Tuzlaya'gideceği yazıyor. Sizin kargonuz da oraya mı gitti? Umarım kargom kabul olur, malum o para kolay geçmedi elime.
Evet benimki de tuzlaya gitmişti. Yalnız nike iadeyi 3 gün içinde yapsa bile bankanın onaylaması zaman alabiliyor. Benim banka şansa 1 günde onaylamıştı

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Evet benimki de tuzlaya gitmişti. Yalnız nike iadeyi 3 gün içinde yapsa bile bankanın onaylaması zaman alabiliyor. Benim banka şansa 1 günde onaylamıştı
Şuan o kadar rahatladım ki anlatamam. Ödeme Papara'dan yapıldı onun hızlı olacağını düşünüyorum. Umarım sorunsuz biçimde iade yapabilriim.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Hocam sizin ürününüz nereye gitmişti?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Ekran görüntüsü 2023-02-08 135800.png

Hocam bu iademin kabul edildiği anlamına geliyor di mi?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Evet hocam iade onaylanmis simdi paranizin gelmesini bekleyebilirsiniz.uzun surebilir simdiden haberiniz olsun banada iki is gunu demislerdi 2 hafta surmustu
Hocam belki de parayı geç gönderen banka olmuştur. Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-02-08 142948.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-08 142948.png
    17.6 KB · Hit: 48

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Evet arkadaşlar saat 13.40 gibi ürünü PTT'ye teslim ettim. Ürünün gitmesi, incelenmesi ve iade olursa paramın gönderilmesi ne kadar sürer? Deneyimi olanlar cevap yazarsa sevinirim.

Ayrıca ayakkabı tertemiz altını da temizledim. (Dışarıda 10-15 dakikalık yürüyüş yaptım denemek için.) Fakat deri olduğundan Air Force modelleri gibi burun kısmı hafif kırıldı. Ayağıma büyük olduğundan böyle bir şey talep ettim umarım kabul olur. İkinci umduğum şey iade olana kadar fiyatının artmaması.

Birkaç gündür ayakkabılar hakkında konular açıyorum rahatsız olan arkadaşlar varsa özür diliyorum.
abim ayakkabıyla 1 ay fln gezdi sonra ayakakbının kenarını sürttürmüş sonra iade etti deformasyon dediler kabul ettiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,786
Üyeler
168,351
Son üye
necdozty
Top Bottom