wake up to reality 80+ Silver Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2,365 12 Ekim 2022 #131 sorusorwak yazmış: bende de sol ayak sağ ön Devamı için tıklayın... ben 2 gun falan giydim de bugun bezle sungerle falan silecegim sonra iadeye gonderecegim umarim kabul ederler
sorusorwak yazmış: bende de sol ayak sağ ön Devamı için tıklayın... ben 2 gun falan giydim de bugun bezle sungerle falan silecegim sonra iadeye gonderecegim umarim kabul ederler
S sorusorwak 80+ Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 226 Dahası Reaksiyon skoru 61 İsim Umut Geçer 12 Ekim 2022 #132 wake up to reality yazmış: ben 2 gun falan giydim de bugun bezle sungerle falan silecegim sonra iadeye gonderecegim umarim kabul ederler Devamı için tıklayın... ben de 3 gün giydim pazartesi geldi pazartesi salı ve bugün giydim sadece sol tarafta oluyor bi de
wake up to reality yazmış: ben 2 gun falan giydim de bugun bezle sungerle falan silecegim sonra iadeye gonderecegim umarim kabul ederler Devamı için tıklayın... ben de 3 gün giydim pazartesi geldi pazartesi salı ve bugün giydim sadece sol tarafta oluyor bi de