Neler Yeni

Nike orjinal veya çakma olduğunu nasıl anlarım ?

mağazalarda daha pahalı diye biliyorum bildiğiniz güvenilir bir site var mı acaba
Hiç sitelerden almadım.
Fakat alırsam da Hepsiburada (satıcı HB olacak) Amazon (satıcı Amazon olacak) gibi sitelerden alıyorum.
Bazen de çok yüksek puanlı güvenilir satıcılardan alıyorum.

Hiç sitelerden almadım.
Fakat alırsam da Hepsiburada (satıcı HB olacak) Amazon (satıcı Amazon olacak) gibi sitelerden alıyorum.
Bazen de çok yüksek puanlı güvenilir satıcılardan alıyorum.
tamamdır teşekkürler

Ayakkabıların içinde beyaz bir etiket olur qr kodunu okutursan orjinal olup olmadığını anlarsın

Sneakers Life diye bi mağazadan bunu aldım çakma olma olasılığı var mıdır çünkü beklediğimden bi tık daha düşük çıktı kalitesi

Ekler

• eb9675b5-2570-4fb5-90de-13d54b4896db.jpg
    eb9675b5-2570-4fb5-90de-13d54b4896db.jpg
    201.4 KB · Hit: 53
3. Şahıs satıcılarsa çakma olma olasılığı var. Trendyol, N11, Hepsiburada ve bunlar gibi 3. Şahıs satışı yapan yerlerden almakta risk var hepsi çakma değildir belki ama içlerinde çakma satanlarda mutlaka %100 vardır. Orjinal sitesinde yoksa Amazon'a bak satıcı Amazon olsun onda da yoksa başka modele yönel çok beğendiysen şansını deneyip sipariş geçersin.

3. Şahıs satıcılarsa çakma olma olasılığı var. Trendyol, N11, Hepsiburada ve bunlar gibi 3. Şahıs satışı yapan yerlerden almakta risk var hepsi çakma değildir belki ama içlerinde çakma satanlarda mutlaka %100 vardır. Orjinal sitesinde yoksa Amazon'a bak satıcı Amazon olsun onda da yoksa başka modele yönel çok beğendiysen şansını deneyip sipariş geçersin.
yok AVM Ye gidip aldım orjinal gibi duruyor fakat anlayabileceğim bir şey var mı acaba

Ürün yorumları yokmu?

Geri