Furkan0001
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Herkese iyi akşamlar Nike Pegasus 40 modeli ile Nike quest 5 modeli arasında kaldım bunları veya birini bile deneyen varsa yorumunu alabilir miyim?
Eğer ağırlıklı olarak yol koşusu yapıyorsanız ve konforlu, çok yönlü bir ayakkabı arıyorsanız, Nike Pegasus 40 daha uygun bir seçenek olabilir.Herkese iyi akşamlar Nike Pegasus 40 modeli ile Nike quest 5 modeli arasında kaldım bunları veya birini bile deneyen varsa yorumunu alabilir miyim?
Yani hocam günlük giyicem okula vs.Eğer ağırlıklı olarak yol koşusu yapıyorsanız ve konforlu, çok yönlü bir ayakkabı arıyorsanız, Nike Pegasus 40 daha uygun bir seçenek olabilir.
Eğer arazi koşuları ve patika koşuları yapıyorsanız, Nike guest 5 daha iyi bir seçim olacaktır.
Eğer koşu için bir ayakkabı aramıyorsan, Nike Pegasus 40'ı rahatlık açısından öneririm. Yumuşak ve esnek bir yastıklama sunar, ayrıca nefes alabilen üst yüzeyiyle ayakları serin tutar.Yani hocam günlük giyicem okula vs.
Konfor daha önemli
Eyw hocam çok sağolun.Eğer koşu için bir ayakkabı aramıyorsan, Nike Pegasus 40'ı rahatlık açısından öneririm. Yumuşak ve esnek bir yastıklama sunar, ayrıca nefes alabilen üst yüzeyiyle ayakları serin tutar.
Herkese iyi akşamlar Nike Pegasus 40 modeli ile Nike quest 5 modeli arasında kaldım bunları veya birini bile deneyen varsa yorumunu alabilir miyim?
Eyw hocam çok sağolun![]()
Cut in half: Nike Pegasus 40 Review
Nike Pegasus 40 review: For years, the Pegasus has been pretty much synonymous with the term ‘daily trainer’. It’s a Nike icon that’s gotten countless runners—including us—through the highs and lows of their running journeys. In its 40th version, the shoe received an upper refresh—making it...runrepeat.com
![]()
Cut in half: Nike Quest 5 Review
Nike Quest 5 review: In the world of budget-friendly running shoes, we can find a ton of possibilities. But, as we know, not every shoe in this category is born equal. The Quest 5 stands out as one of the best low-priced Nike shoes that we scrutinized as it provided us with a very comfortable...runrepeat.com
Bu sitede iki ayakkabı içinde detaylı inceleme mevcut. İsterseniz bir göz atabilirsiniz.