Nike Precision 6 İyi Midir?

aktif basket oynamak için mi kullanacaksın yoksa gündelik giyim mi

Hocam urun orjinal mi? Fiyat ucuz geldi.

basket oynamak için kullanacağım
alınabilir güzel ayakkabı yakın çevremde kullanan 2 3 kişi var hepsine sordum hepside ayakkayı beğendiğini söyledi. Gerçi onlar gündelik yaşamda giyiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam urun orjinal mi? Fiyat ucuz geldi.
orjinal hocam f/p açısından çok güzel ayakkabı

alınabilir güzel ayakkabı yakın çevremde kullanan 2 3 kişi var hepsine sordum hepside ayakkayı beğendiğini söyledi. Gerçi onlar gündelik yaşamda giyiyor.

orjinal hocam f/p açısından çok güzel ayakkabı
42-43 olsaydi siyah beyaz renkten alirdim. Fiyati iyi ve aradigim gibi genis tabanli. En son hummel almistim 1.3k inanilmaz koku yapti ve hemen yirtildi (futbol-basketbol oynamiyorum) Bu cok iyiymis.

dışarda hiç giymem,3 günde bir altını yıkarım diyorsan iyi ayakkabı.

dışarda altını çabuk eritirsin gibi sadece saha içinde giyip temiz kullanırsan iyi ayakkabıdır

dışarda altını çabuk eritirsin gibi sadece saha içinde giyip temiz kullanırsan iyi ayakkabıdır
Teşekkürler, hem indoor hem de outdoorda kullanabilecegim dayanikli ve fiyati buralarda olan ayakkabi onerebilir misin acaba? tarmak se500 vardi bir tane sanırım yanlis hatirlamiyosam ona outdoor icin iyi diyolardi ne dersiniz?

Teşekkürler, hem indoor hem de outdoorda kullanabilecegim dayanikli ve fiyati buralarda olan ayakkabi onerebilir misin acaba? tarmak se500 vardi bir tane sanırım yanlis hatirlamiyosam ona outdoor icin iyi diyolardi ne dersiniz?
tam olarak fiyat aralığınızı ve ayakkabıdan neler beklediğinizi öğrenebilir miyim iyi bir malzeme kalitesi mi yoksa yastıklama mı sizin için ön planda
ek olarak ayakkabıyı uzun kullanmak istiyorsanız benden size tavsiye bütçenizin yettiğince çok ayakkabınız olsun ne kadar çok ayakkabı o kadar geç eskime (mesela eğer okula gidiyorsanız 500tllik bir ayakkabı da okuldaki işinizi görür diğer ayakkabınızı dışarıya giyebilirsiniz okuldaki kullanım yıpratıyor ayakkabıyı.)
ayakkabınızı dikkatli kullanın basket ayakkabısı ile asla topa yere vurmayın ayaklarınızı yere zemine sürtmeyin
ayakkabıyı düzenli temizleyin

bu ayakkbıyı diyorsanız bu bileği taşıyabileceğinizi düşünüyorsanız güzel ayakkabıdır elime alıp inceleme fırsatı bulmadım hiç
ben size bu kanalları önereyim istediğiniz ayakkabıların videolarını bir izleyin güzel inceliyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,223
Üyeler
185,048
Son üye
Mert9797
Geri