Neler Yeni

NIKE tahmini vergi nedir?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
evet yarın yine emin olmak adına arayacağım, şuan mesai dışı diye arayamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada konudan alakasız, kaç güne gelir kargo deneyimli olduğun için belki bir tahminin vardır diye soruyorum
En son alışverişim 10 günde gelmişti diye hatırlıyorum, ondan önceki 20 günde gelmişti. Ürünler Hollanda üzerinden geliyor.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
peki sende de tahmini vergi gibi bir şey yazıyor muydu?
Evet yazıyordu. Sadece orada yazan bedeli ödeyeceksin başka herhangi bir ödeme yapmıyorsun. Kargo yaşadığın şehre göre değişir bana 1 haftada gelmişti.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
2 tür gümrük vergisi var. Biri Türkiye sahalarında vergilendirme ye tabii tutulan ücret, diğeri ise çıkış ülkesinde hesaplanan ücret. Bu iki ücret farklıdır genelde ki TR ücreti daha fazla oluyor genelde. Az olma ihtimali çok az ciddi söylüyorum.

Web siteleri faturalandırma yaparken eğer vergi adı altında ücret görüyorsanız emin olun Türkiye ücretlendirilmesinden daha azdır o ücret. Ödeyin geçin, ek bir ücret ödemezsiniz.

Türkiye gümrüğünden geçerken, çıkış ülkesinde vergilendirme ye tabii tutulduğu için tekrar ücret alınamaz gümrük tarafından. Bu ürünün vergisi ödendi demek yasal ürün demektir çünkü. Karışamazlar. Yasaklı ürün olur pahada ağır madde olur orası ayrı ama ayalkabıdır elbisedir vb. küçük ürünlerde sıfır sıkıntı.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
yardımlarınızın için teşekkür ederim ^^ gerçekten rahatladım aSDAS:D

arknbaris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru