serwintes 80+ Gold Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 5,243 22 Nisan 2024 #14 King Theodred yazmış: telden kart bilgilerini girdikten sonra "ödeme başarısız oldu" diye mesaj geldi. Devamı için tıklayın... farklı kart denedin mi ben 4 kere sipariş verdim sorun yaşamamıştım
King Theodred yazmış: telden kart bilgilerini girdikten sonra "ödeme başarısız oldu" diye mesaj geldi. Devamı için tıklayın... farklı kart denedin mi ben 4 kere sipariş verdim sorun yaşamamıştım
K King Theodred 80+ Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 160 Dahası Reaksiyon skoru 30 İsim Mehmet Mete Demir 22 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 yerçileği yazmış: kartın troy mu? yurt dışı alışverişe açık mı? Devamı için tıklayın... açık daha önce birçok kez kullandım , mastercard Mesaj otomatik birleştirildi: 22 Nisan 2024 serwintes yazmış: farklı kart denedin mi ben 4 kere sipariş verdim sorun yaşamamıştım Devamı için tıklayın... sürekli kullandığım kart , birçok kez kullandım
yerçileği yazmış: kartın troy mu? yurt dışı alışverişe açık mı? Devamı için tıklayın... açık daha önce birçok kez kullandım , mastercard Mesaj otomatik birleştirildi: 22 Nisan 2024 serwintes yazmış: farklı kart denedin mi ben 4 kere sipariş verdim sorun yaşamamıştım Devamı için tıklayın... sürekli kullandığım kart , birçok kez kullandım