Yardım Ninjutso sora için mouse pad önerisi

Reaksiyon skoru
105
Merhabalar ninjutso sora almaya karar verdim ama mouse padi değiştirmem gerekecek büyük ihtimalle inca mouse padim var böyle ninjutso sora için önerebileceğiniz mouse pad varsa çok pahalı olmasın ama pahalı olursada masayı kaplamalık bişi olsun 400-500tl iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar ninjutso sora almaya karar verdim ama mouse padi değiştirmem gerekecek büyük ihtimalle inca mouse padim var böyle ninjutso sora için önerebileceğiniz mouse pad varsa çok pahalı olmasın ama pahalı olursada masayı kaplamalık bişi olsun 400-500tl iyidir
Lütfen acil yardım

Son düzenleme:

Lütfen acil yardım
https://www.amazon.com.tr/KLASSE-PR...ds=klasse+mousepad&qid=1684471681&sr=8-7&th=1

bu iki marka genel olarak önerilen markalar klassenin tiger olan modelide var ancak küçük ve 490 tl

Tamam hocam içim rahatladı bunların hangi modeli ninjutso sora mouse için hangisini tercih edersem iyi olur
bütçenize bağlı hocam ben küçük mouse kullanırım derseniz longteng ama ben büyük isterim derseniz klasse pro

longteng kendim kullanıyorum steelseries kullandıysan önceden bir üstü gibi daha kaygan daha kontrollü vs..
Hocam bişi dicem benim şeydedir pek güvenim yok ninjutso sora mouseda hyperx haste pulsefire mi alsam yoksa yok ninjutso sora al pişman olmazsın diyorsunuz ne diyorsunuz

bütçenize bağlı hocam ben küçük mouse kullanırım derseniz longteng ama ben büyük isterim derseniz klasse pro
Sende bi el atsana

Hocam bişi dicem benim şeydedir pek güvenim yok ninjutso sora mouseda hyperx haste pulsefire mi alsam yoksa yok ninjutso sora al pişman olmazsın diyorsunuz ne diyorsunuz

Sende bi el atsana
kesinlikle hyperx alma sora bildiğim kadarıyla sorunsuz iyi bir mouse o bütçede belki lamzu atlantis/atlantis mini düşünebilirsin. lamzu seven ve kullanan sayısı çok daha fazla.

Geri