Altı delikli olması ne gibi durumlar yaşatır? Ekstra olarakLamzu Atlantis Mini daha iyi olacaktır sizin için altı delikli olması sorun oluşturmaz.
En fazla toz kaçar zaten toza karşı dayanıklı bu mouse bir sıkıntı yaşamazsınız.Altı delikli olması ne gibi durumlar yaşatır? Ekstra olarak
Bir de Sora'ya göre +'ları nedirEn fazla toz kaçar zaten toza karşı dayanıklı bu mouse bir sıkıntı yaşamazsınız.
Sora ile aynı sensöre sahip switchleri farklı lamzu 80 milyon sora 10 milyon tıklama ömrüne dahip diye biliyorum . Sora 4 gram daha hafif fakat lamzunun skatezleri soradan daha iyiBir de Sora'ya göre +'ları nedir
Sora'da 80 milyon Huano pink var.@MuratTheFounderOfGariban Rica etsem yardımcı olabilir misin
Hangisini önerirsin? Sora'ya shape'i ince kaliteli gelmiyor diyorlardı, lamzu atlantis mini'nin ise altında delikler olduğu için biraz olumsuz bakıyorumSora'da 80 milyon Huano pink var.
Blackshell ile aynı diye söyleyenler var diye 10milyon dedim ama farketmiyor zaten 80m olması. 10 milyonu 5 senede tamamlasakta bu tarz mouse kullanan biri en fazla 2 senede değişir diye düşünüyorum mouse u.Sora'da 80 milyon Huano pink var.