Nintedo hesabım ne kadar eder?

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,321
İçindeki oyunları aşşağıda yazdım, en ucuz ülkelerden toplanırsa 8k civarı yapıyor. Bütün oyunların 1. kullanıcısı benim 2. slotlar boş isterse satılabilir durumda. Ne kadara satabilirim?
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Fifa 20
Super Mario Bros Deluxe
Pokemon Lets' go Pikachu
NBA 2k20
Crysis Remastered
Mortal Combat 11
AO Tennis 2
Bornout Paradise Remastered
Neon Abyss
Blazing Beaks

İçindeki oyunları aşşağıda yazdım, en ucuz ülkelerden toplanırsa 8k civarı yapıyor. Bütün oyunların 1. kullanıcısı benim 2. slotlar boş isterse satılabilir durumda. Ne kadara satabilirim?
Fifa 20
Super Mario Bros Deluxe
Pokemon Lets' go Pikachu
NBA 2k20
Crysis Remastered
Mortal Combat 11
AO Tennis 2
Neon Abyss
Blazing Beaks
Minimum 2K yapar da türkiyede onu alacak birini bulmak zor.

Minimum 2K yapar da türkiyede onu alacak birini bulmak zor.
Zelda, Super Mario Bros veya Pokemon lar teker teker 1500'er zaten, baya öldürmedin mi sence de :D, TR de oyununu almak zor diye oyun alan kişiler hesap vs alıyor veya hesap paylaşımı yapılıyor.

Zelda, Super Mario Bros veya Pokemon lar teker teker 1500'er zaten, baya öldürmedin mi sence de :D, TR de oyununu almak zor diye oyun alan kişiler hesap vs alıyor veya hesap paylaşımı yapılıyor.
Valla kardeş piyasası yok biz ne yapalım

Valla kardeş piyasası yok biz ne yapalım
Abi tamam piyasası yok diyorsunuzda 1 oyun fiyatına da satılmaz heralde :D, konsolu alan kişi zaten oyun fiyatlarından haberdar alıyor kullananlar ne oynayacak yoksa :D

Abi tamam piyasası yok diyorsunuzda 1 oyun fiyatına da satılmaz heralde :D, konsolu alan kişi zaten oyun fiyatlarından haberdar alıyor kullananlar ne oynayacak yoksa :D
abi ben şahsen max 3K verir geçerdim kuruş dahi fazla vermezdim

Oyunlar 8K zaten, ikinci hakkı veriyorsun yani yarısını bu da 4K eder. Ama tam yarısını vereni bulman çok zor olur o yüzden 3K civarı ideal. Minimum 2K dedim zaten daha azına satma anlamında.

Oyunlar 8K zaten, ikinci hakkı veriyorsun yani yarısını bu da 4K eder. Ama tam yarısını vereni bulman çok zor olur o yüzden 3K civarı ideal. Minimum 2K dedim zaten daha azına satma anlamında.
Anladım.
abi ben şahsen max 3K verir geçerdim kuruş dahi fazla vermezdim
3300 yazdım brom, zaten nintendo kullanıyor musun bilmiyorum ama 2 tane 3A oyun fiyatı yazdım. Bu kadar da eder yani.

Nintendo alabilen mı varmış 🌚

Nintendo alabilen mı varmış 🌚
Valla bir kaç sene önce bir şekil yine alınabiliyordu... Bende baktım tekrar nintendo alamaycağım bare hesabı satıp Razer kishi v2 alayım dedim.

Fifa 20
Super Mario Bros Deluxe
Pokemon Lets' go Pikachu
NBA 2k20
Crysis Remastered
Mortal Combat 11
AO Tennis 2
Neon Abyss
Blazing Beaks
kirala hocam bence aylık 2k