❌İndirim Bitti! NINTENDO SWITCH 2 16140 TL (İTHALATÇI GARANTİLİ)

Son düzenleme:
çakal bana sen iptal et diye yaz ordan diyor... Bende sen iptal et dedim
abi arandığına dair özellikle konuştuğuna dair ss leri al trendyol asistana yaz sipariş no suyla böyle böyle önce tatlı tatlı iptal etmemi rica ediyor etmezsemde açık açık yanlış ürün yollayacağını söylüyor diye.

abi arandığına dair özellikle konuştuğuna dair ss leri al trendyol asistana yaz sipariş no suyla böyle böyle önce tatlı tatlı iptal etmemi rica ediyor etmezsemde açık açık yanlış ürün yollayacağını söylüyor diye.
Bir şey değişmiyor aynısı dedim bekleyin yanlış gelirse aksiyon alırız diyor

1756458385834.webp

:D iadeyle uğraşmaca olacak benimki.

Son düzenleme:
fatura switch 2 için kesilirse söke söke alırsın.
Doğru dedin bak onu. merakla bekliyorum. Bu facebookda trendyol hb amazon satıcıları gibi gruplardan birkaçına üyeyim :D -içerideyim- böyle hatalı fiyatlandırma siparişlerle nasıl başa çıkacaklarını falan konuşuyorlar orada en büyük taktik trendyol tarafında değişim olmadığı için hatalı ürün yollamak oluyor genelde.

Doğru dedin bak onu. merakla bekliyorum. Bu facebookda trendyol hb amazon satıcıları gibi gruplardan birkaçına üyeyim :D -içerideyim- böyle hatalı fiyatlandırma siparişlerle nasıl başa çıkacaklarını falan konuşuyorlar orada en büyük taktik trendyol tarafında değişim olmadığı için hatalı ürün yollamak oluyor genelde.
kendi iptal etti 1000TL kupon verdi trendyol geçmiş olsun hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,953
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09
Geri