Mark Zuckerberg
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
Alt limitsiz 1000 tl kupon vermiş trendyol
hocam nasıl tanımlandı. siparişi ne ben iptal edebildim ne de satıcı iptal ettiAlt limitsiz 1000 tl kupon vermiş trendyol
aradı mı sizi direkt konuştunuz mu benim sabahları rahatsız etmeyinde olduğundan dün 3 bugün 1 kere aramış yine.hocam nasıl tanımlandı. siparişi ne ben iptal edebildim ne de satıcı iptal etti
satıcının* kendisinin iptal etmesinin sonucu:Alt limitsiz 1000 tl kupon vermiş trendyol
Adamı arayın diyin iptal edemiyorum ne olacakhocam nasıl tanımlandı. siparişi ne ben iptal edebildim ne de satıcı iptal etti
çakal bana sen iptal et diye yaz ordan diyor... Bende sen iptal et dedimAdamı arayın diyin iptal edemiyorum ne olacak
Etmeyinçakal bana sen iptal et diye yaz ordan diyor... Bende sen iptal et dedim
abi arandığına dair özellikle konuştuğuna dair ss leri al trendyol asistana yaz sipariş no suyla böyle böyle önce tatlı tatlı iptal etmemi rica ediyor etmezsemde açık açık yanlış ürün yollayacağını söylüyor diye.çakal bana sen iptal et diye yaz ordan diyor... Bende sen iptal et dedim
Bir şey değişmiyor aynısı dedim bekleyin yanlış gelirse aksiyon alırız diyorabi arandığına dair özellikle konuştuğuna dair ss leri al trendyol asistana yaz sipariş no suyla böyle böyle önce tatlı tatlı iptal etmemi rica ediyor etmezsemde açık açık yanlış ürün yollayacağını söylüyor diye.
Doğru dedin bak onu. merakla bekliyorum. Bu facebookda trendyol hb amazon satıcıları gibi gruplardan birkaçına üyeyimfatura switch 2 için kesilirse söke söke alırsın.
kendi iptal etti 1000TL kupon verdi trendyol geçmiş olsun hayırlı olsun.Doğru dedin bak onu. merakla bekliyorum. Bu facebookda trendyol hb amazon satıcıları gibi gruplardan birkaçına üyeyim-içerideyim- böyle hatalı fiyatlandırma siparişlerle nasıl başa çıkacaklarını falan konuşuyorlar orada en büyük taktik trendyol tarafında değişim olmadığı için hatalı ürün yollamak oluyor genelde.