26.140 yazcana 16.140 yazmış olay buCihazın japon versiyonu 350$, Global versiyonu 450$ Japonya'da. Yapan adamdan ucuza nasıl veriyorlar arkadaş![]()
O paraya açılıp iade olanlarada çok okeyimAlıntıyı görüntüle
aynı satıcı yüksek fiyatla ürünleri eklemiş ama bizimkiler iptal değil -şimdilik- açılıp iade olanları aldık gibi hissediyoruz hadi bakalım.
Muhtemelen onlara gelişi 18 bin falandır o yüzden 2 bin TL+ vergi girmemesi için elbet iptal ederler26.140 oldu 1 yerine 2 girmişler burdan bişey çıkma şansı varmı thy trendyoldan vs
Aşırı ucuzmuş en yenisi yıllarca Nintendo 3 çıkmayacak![]()
Nintendo Switch 2 Oyun Konsolu ( İthalatçı Garantili ) - Fiyatı, Yorumları
Switch 2 Oyun Konsolu ( İthalatçı Garantili ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Ürüne avrupa demişler ama satın alanlar Hong Kong olduğunu belirtmiş.
Benide simdi aradılar.iptal edelim adam tek tek ariyor.Adam aradı şimdi diyor iptal edin 5 gün içinde zaten iptal olcakmış entegrasyondan yada switch 1 yollarız dediler kargo gelirse alanlar dikkat etsin @Perfectshot06
İptal de edemiyoruz sjdjndbdnd.Benide simdi aradılar.iptal edelim adam tek tek ariyor.
Yazık oldu fazla mezarcılığın sonu.Benide simdi aradılar.iptal edelim adam tek tek ariyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İptal de edemiyoruz sjdjndbdnd.
Switch 1 yollayacak şimdi adam bidaha iadeyle uğraşacazBenide simdi aradılar.iptal edelim adam tek tek ariyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İptal de edemiyoruz sjdjndbdnd.
Ucuzluk ve indirim, uygun fiyat arıyorsanız Nintendodan kaçın.Switch 1 yollayacak şimdi adam bidaha iadeyle uğraşacaz
Adam bana dedi direkt switch 1 yollarız ancaŞimdi aradılar iptal edelim vs gibisine....
IPtal edemiyoruz . 5 gun sonra iptal gelir dedi banada.Adam bana dedi direkt switch 1 yollarız anca
5 gün sonra iptal gelsin o zamanAdam bana dedi direkt switch 1 yollarız anca