26.140 yazcana 16.140 yazmış olay buCihazın japon versiyonu 350$, Global versiyonu 450$ Japonya'da. Yapan adamdan ucuza nasıl veriyorlar arkadaş![]()
O paraya açılıp iade olanlarada çok okeyimAlıntıyı görüntüle
aynı satıcı yüksek fiyatla ürünleri eklemiş ama bizimkiler iptal değil -şimdilik- açılıp iade olanları aldık gibi hissediyoruz hadi bakalım.
Muhtemelen onlara gelişi 18 bin falandır o yüzden 2 bin TL+ vergi girmemesi için elbet iptal ederler26.140 oldu 1 yerine 2 girmişler burdan bişey çıkma şansı varmı thy trendyoldan vs
Aşırı ucuzmuş en yenisi yıllarca Nintendo 3 çıkmayacak![]()
Nintendo Switch 2 Oyun Konsolu ( İthalatçı Garantili ) - Fiyatı, Yorumları
Nintendo Switch 2 Oyun Konsolu ( İthalatçı Garantili ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ürüne avrupa demişler ama satın alanlar Hong Kong olduğunu belirtmiş.
Benide simdi aradılar.iptal edelim adam tek tek ariyor.Adam aradı şimdi diyor iptal edin 5 gün içinde zaten iptal olcakmış entegrasyondan yada switch 1 yollarız dediler kargo gelirse alanlar dikkat etsin @Perfectshot06
İptal de edemiyoruz sjdjndbdnd.Benide simdi aradılar.iptal edelim adam tek tek ariyor.
Yazık oldu fazla mezarcılığın sonu.Benide simdi aradılar.iptal edelim adam tek tek ariyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İptal de edemiyoruz sjdjndbdnd.
Switch 1 yollayacak şimdi adam bidaha iadeyle uğraşacazBenide simdi aradılar.iptal edelim adam tek tek ariyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İptal de edemiyoruz sjdjndbdnd.
Ucuzluk ve indirim, uygun fiyat arıyorsanız Nintendodan kaçın.Switch 1 yollayacak şimdi adam bidaha iadeyle uğraşacaz
Adam bana dedi direkt switch 1 yollarız ancaŞimdi aradılar iptal edelim vs gibisine....
IPtal edemiyoruz . 5 gun sonra iptal gelir dedi banada.Adam bana dedi direkt switch 1 yollarız anca
5 gün sonra iptal gelsin o zamanAdam bana dedi direkt switch 1 yollarız anca