Ps5 al hocam bence. (Gizli ps hayraniyim galiba)Merhaba dostlar seneye yurtdışına çıkıcam ve ya PS5 ya da Nintendo Switch 2 alıcam. Elimde 65Q80D 120hz 4k tv var. Hangisi daha mantıklı olur ?
Merhaba dostlar seneye yurtdışına çıkıcam ve ya PS5 ya da Nintendo Switch 2 alıcam. Elimde 65Q80D 120hz 4k tv var. Hangisi daha mantıklı olur ?
Hocam pc'de var ama o God Of War Uncharted gibi oyunların keyfi konsoldan çıkıyor. Sizce mantıklı bir karar mı ?Ps5 al hocam bence. (Gizli ps hayraniyim galiba)
Seneye ya da tanıdığa bu senede getirtebilirim.Yurtdışına ne zaman çıkacaksın?
Valla hocam bende ekstra konsol alicak butce yok oyuzden bitane gamepad aldim kendime,ps5 gibi kullanicam artik benim pc yi. Bilgisayarin iyi ise sende benim gibi yapabilirsin. Eger kotu ise ve butcen varsa konsol alHocam pc'de var ama o God Of War Uncharted gibi oyunların keyfi konsoldan çıkıyor. Sizce mantıklı bir karar mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seneye ya da tanıdığa bu senede getirtebilirim.
Hocam Rx 6600 var ama kasa kötü bakımları yok çok ısınıyor bende bakım yapıp termal kacun yenileyip onu CS için konsolu böyle oyunlar için kullanıcam.Valla hocam bende ekstra konsol alicak butce yok oyuzden bitane gamepad aldim kendime,ps5 gibi kullanicam artik benim pc yi. Bilgisayarin iyi ise sende benim gibi yapabilirsin. Eger kotu ise ve butcen varsa konsol al
Cokzor ya 3-4 yil sonra gelicek ps6 yaz bi kenara.Ya şimdi garip gelebilir ama PS6 yakında çıkarsa kahrolurum. Yakında çıkması muhtemel mi ?
İyi o zaman aliyom sağolun.Cokzor ya
Switch 2 Xbox Series S gücünde bir cihaz. Yani 1080l odaklı olacak. 4k da 15 fps verirMerhaba dostlar seneye yurtdışına çıkıcam ve ya PS5 ya da Nintendo Switch 2 alıcam. Elimde 65Q80D 120hz 4k tv var. Hangisi daha mantıklı olur ?