Sıfır mı aldınız ?yeni nintendo switch lite aldım ama çipleme olayı çok kafamı karıştırdı oyun fiyatları yüksekmiş galiba ülke değiştirip vs alıyormuşsun ama yine de bilemedim konsolu kullanan varsa yorumlarını bekliyorum
yeni nintendo switch lite aldım ama çipleme olayı çok kafamı karıştırdı oyun fiyatları yüksekmiş galiba ülke değiştirip vs alıyormuşsun ama yine de bilemedim konsolu kullanan varsa yorumlarını bekliyorum
hayır ikinci elSıfır mı aldınız ?
valla bir video izledim 2-3 tane ülkeden almak mantıklıymış dediğin gibi japonya falan sıkıntılıymışÜlke değiştirip alıyorsun almasına da, Güney Afrika parası bile bizimkinden daha değerli olduğu için Hong Kong ya da Japonya dışında bir ülkeden almak aynı hesaba denk geliyor. Japonya mağazasından oyun almak biraz uğraştırıcıymış.
Çip şart gibi TR de o fiyatlara oyun almak çok zor ama zor bir işlem konsolun anakartına birçok kabloyla çip lehimi yapılması lazım iyi yapılmazsa sıkıntı.yeni nintendo switch lite aldım ama çipleme olayı çok kafamı karıştırdı oyun fiyatları yüksekmiş galiba ülke değiştirip vs alıyormuşsun ama yine de bilemedim konsolu kullanan varsa yorumlarını bekliyorum
çip de 2.5k falan galiba ortalama o da ucuz bir şey değilÇip şart gibi TR de o fiyatlara oyun almak çok zor ama zor bir işlem konsolun anakartına birçok kabloyla çip lehimi yapılması lazım iyi yapılmazsa sıkıntı.
çip de 2.5k falan galiba ortalama o da ucuz bir şey değil
sizde lite mı var normal switch mi
ben de açıkcası çok kullanacağımı sanmıyorum biraz takılıp satarım geri geçen ayda psp aldım ona 2-3 gün dayanabildim sattım direkNintendo Switch Lite. Kardeşim alıp kullanmıştı bir süre. Daha doğrusu kullanmaya çalışmıştı.
Çip ucuz aslında (10$ civarı) da işçiliği pahalı. Adamın eli kaysa konsol çöp olacak o yüzden garanti veriyorsa neden o kadar para istiyorsun da diyemem adamlara.çip de 2.5k falan galiba ortalama o da ucuz bir şey değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca sandiskin 256gb sd kartını aldım
O da doğru keşke direk yazılım atılıyor olsaydıÇip ucuz aslında da işçiliği pahalı. Adamın eli kaysa konsol çöp olacak o yüzden garanti veriyorsa neden o kadar para istiyorsun da diyemem adamlara.
O sadece normal Switchin V1 sürümünde var sanırım.O da doğru keşke direk yazılım atılıyor olsaydı