Neler Yeni

Nintendo Switch nerden ucuza alınır?

Kegeju

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem-Dilker
Nintendo Switch Oled almak istiyorum ama tr de genel olarak pahalı n11 de bir kaç satıcı var ama önceki tecrübelerimden dolayı n11den almak istemiyorum. Bu yüzden de aklım yurt dışına kayıyor.
Yurtdışı içinde ya amazon üzerinden yada amerikadan iste üzerinden getirtebilirim.
Amazon amerika ve japonya gibi ülkeler nintendo switch oledi trye göndermediğini söylüyor. Getirtmenin yolları var mı? Ben başka ülkelerin pazarlarınada baktım onlarda getirtmiyor diyor. Genelde insanlar amazon japonya/fransa/amerikadan sipaeriş ediyolar nasıl oluyor? Amerikadan iste'den de alınır mı?

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Nintendo Switch Oled almak istiyorum ama tr de genel olarak pahalı n11 de bir kaç satıcı var ama önceki tecrübelerimden dolayı n11den almak istemiyorum. Bu yüzden de aklım yurt dışına kayıyor.
Yurtdışı içinde ya amazon üzerinden yada amerikadan iste üzerinden getirtebilirim.
Amazon amerika ve japonya gibi ülkeler nintendo switch oledi trye göndermediğini söylüyor. Getirtmenin yolları var mı? Ben başka ülkelerin pazarlarınada baktım onlarda getirtmiyor diyor. Genelde insanlar amazon japonya/fransa/amerikadan sipaeriş ediyolar nasıl oluyor? Amerikadan iste'den de alınır mı?
Hocam n11'de ucuzsa ve siz ordan almak istemiyorsanız biraz daha pahalı sitelere bakmak daha iyi olur. Yurtdışından nintendo getirme işi biraz sıkıntılı diye biliyorum.

federalper

80+ Silver
Amerikadan isteden alırsan tr fiyatının 2 3 katı olarak bir fiyat çıkar. Kargo ile yurt dışından alamazsın yurt dışından alabileceğin tek seçenek o ülkeye gidip fiziksel olarak almak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amerikadan istenin olayı tr de olmayan pahalı ürünleri getiriyorlar

Kegeju

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem-Dilker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam n11'de ucuzsa ve siz ordan almak istemiyorsanız biraz daha pahalı sitelere bakmak daha iyi olur. Yurtdışından nintendo getirme işi biraz sıkıntılı diye biliyorum.
N11 dışında teknosada var ordada 9000tl

Amerikadan isteden alırsan tr fiyatının 2 3 katı olarak bir fiyat çıkar. Kargo ile yurt dışından alamazsın yurt dışından alabileceğin tek seçenek o ülkeye gidip fiziksel olarak almak

Amerikadan istenin olayı tr de olmayan pahalı ürünleri getiriyorlar
Yakın zamanda bi yurt dışına çıkma olasılığım var polonya yada bulgaristan gibi belki o zaman olabilir. Amerikadan iste neden o kadar pahalıya maal olur ki. İlk siparişe özel kargo ücretsiz diye biliyorum.

federalper

80+ Silver
N11 dışında teknosada var ordada 9000tl

Yakın zamanda bi yurt dışına çıkma olasılığım var polonya yada bulgaristan gibi belki o zaman olabilir. Amerikadan iste neden o kadar pahalıya maal olur ki. İlk siparişe özel kargo ücretsiz diye biliyorum.
Hocam o adamların olayı tr de olan ürünleri ucuza getirmek değil tr de olmayan atıyorum gucci cüzdan onu getirmek aldıkları komisyon fiyat hesaplamaları vesayre kazık

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dolap gibi 2. el sitelerinden alınabilir. Genellikle kapalı kutu sıfır ilanlar bulunuyor. 6950 TL'ye satan var ilanı incelemedim tabii. Ucuza almak istiyorsan 2. el ancak sıfır kapalı kutululara bakabilirsin dediğim gibi.

Kegeju

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem-Dilker
Oled versiyonu bi üst seviyesi

federalper

80+ Silver
Oled versiyonu bi üst seviyesi
Tamam hocam biliyorum bir üst seviyesi olduğunu. Yapacağınız bir şey yok bir kaç youtuber da n11 den almıştı sorun yaşamamıştı satıcı güvenilir gibi duruyor alınabilir.

Tamam hocam biliyorum bir üst seviyesi olduğunu. Yapacağınız bir şey yok bir kaç youtuber da n11 den almıştı sorun yaşamamıştı satıcı güvenilir gibi duruyor alınabilir.
https://www.hepsiburada.com/nintendo-switch-oled-yeni-nesil-konsol-64gb-pm-HBC00000U7QS3 hb de de satılıyor

Kegeju

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem-Dilker
Bu fiyatlara xbox series s de alabilirim ama zaten elimde pc olduğu için switch daha mantıklı geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,398
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom