Neler Yeni

🔥İndirim Nintendo switch oled 9999₺

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sezer TAŞBAŞI
arkadaşlar switch konusunda cahilim. bunda hangi oyunlar oynanır nereden alınır sınırlama var mı fiyatlar nasıl kısa tanıtım yapar mısınız rica etsem

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
arkadaşlar switch konusunda cahilim. bunda hangi oyunlar oynanır nereden alınır sınırlama var mı fiyatlar nasıl kısa tanıtım yapar mısınız rica etsem
Donanım olarak zayıf bir cihazdır. Nintendo'ya özel Mario, Pokemon, Zelda gibi oyunların yanında PC platformuna çıkan oyunları düşük grafik ayarlarıyla oynarsın. Oyunları pahalıdır.

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
sezer ser
8 senelik konsola 10 k para verilmesini savunuyorsunuz ki 10 gün önce switch 2 tanıtıldı 10 kat güçlü dlss ve güncel tüm teknolojileri destekliyor buna rağmen konuşuyorsunuz alacaksanız siz alın ama milletinin parasını bu çöp olacak cihaza harcattırmayın 10 k buna verecek eleman 150 euro daha koyar yurt dışından güncelini alır 10 sene kullanır
switch 2 de dlss var ha :) ok krdşm sensin tamam. 8 senelik cihaz diyor birde ya. ya olum yürü git hade .

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Arif Çelebi

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
sezer ser

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Arif Çelebi
nvidia ile geliştirmesi dlss gelecek mi demek boş beleş yorumlar. aklı yok fikri var.
Hadi birader boş yapma çok biliyorsun her şeyi adamlar açıkladı bütün sızan bilgilerde belli hala vıyvıyvıy konuşuyorsun git ailen ilgilensin senle mi uğraşacağız

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
yunuseren
Nintendo switch veya ds kullanıcıları kaliteli oyun oynamak isteyen insanlardır veya pokemon hayranlarıdır bende switch oled ve switch lite var pokemonların bütün oyunlarını bitirdim şimdi de zeldaları oynuyorum pokemon kültürünü seversin sevmezsin ki benim en çok sevdiğim seriridr gerek animesi gerek oyunları ama herkesin zelda oynaması lazım bu konsolu sadece zelda için alıp 2 zelda oyunu ve konsala vereceğiniz para 12-13 arasıdır aldığınız fiyata da rahatlıkla satabileceğiniz bu konsolu durumu olan herkesin alıp zeldaları birimesini şiddetle tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mert Korkmaz
Keşke paylaşıldığı gün görseydim :/

Top Bottom