hocam kaça sattınız siz ben fiyattan emin değilim bugün biraz araştırdım dediğim gibi 25k farkla böle bi cihaza geçebiliyom geçilirsmi sizceDell g15 kullanıyordum sattım. güzel cihaz ama bütçe ne ?
Hocam ben cihazı 23 bine sattım g15 5530vardı rtx3050 vs i5-13450hx özellikli 23 e sattım.hocam kaça sattınız siz ben fiyattan emin değilim bugün biraz araştırdım dediğim gibi 25k farkla böle bi cihaza geçebiliyom geçilirsmi sizce
benimki sizce nekadar eder ve nerde satabilirim sarı site ölücü dolu bide hızlı satılırmıkiHocam ben cihazı 23 bine sattım g15 5530vardı rtx3050 vs i5-13450hx özellikli 23 e sattım.
Hızlı satılması için düşükten vermen lazım.benimki sizce nekadar eder ve nerde satabilirim sarı site ölücü dolu bide hızlı satılırmıki
18 ay garantisi var cihaz sıfır takasda benim cihazı 20 den sayacağını söylüyo bana fazla ölü geldi cihazın özellikler 12700hReis senin özellikleri tam ne kaç yıllık onu da belirtirsen ne fiyat verebilirim ayrıca alacağın laptobun garantisi varmı kaç aylık falan değişir bu işler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hızlı satılması için düşükten vermen lazım.
Ölücüymüş kardeşim. senin cihazın hızlı satıcaksan 23-25 i var.18 ay garantisi var cihaz sıfır takasda benim cihazı 20 den sayacağını söylüyo bana fazla ölü geldi cihazın özellikler 12700h
3060 16gb ddr5 ram 512 gb ssd cihaz kusursuz kozmetik olarak kutu fatura her şey duruyo 1 yıl garantisi var daha 2023 şubatta aldım
kendi cihazındada zarzor 1k düştü pazarlıkla 27 ye falan sarı siteye koysam kaç günde giderÖlücüymüş kardeşim. senin cihazın hızlı satıcaksan 23-25 i var.
Satamazsın. Satabiliceğin max rakam 25 bin. O da aylar beklersin.kendi cihazındada zarzor 1k düştü pazarlıkla 27 ye falan sarı siteye koysam kaç günde gider
kaça koymamı önerirsinizSatamazsın. Satabiliceğin max rakam 25 bin. O da aylar beklersin.