Nitro Sense Bir Türlü Açılmıyor

Leo01

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar ben yeni bir cihaz aldım acer nitro anv15-41, ancak her şeyi yapmama rağmen nitro sense bir türlü açılmıyor bir imleç dönüyor ama açılan bir şey yok lütfen bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Gorev yoneticisinden gorevi sonlandirip yeniden acin

Nitro Sense sıkıntılı bir uygulama arada bir benimde bozuluyor kaldırıp tekrar yüklüyorum mecbur

Arkadaşlar ben yeni bir cihaz aldım acer nitro anv15-41, ancak her şeyi yapmama rağmen nitro sense bir türlü açılmıyor bir imleç dönüyor ama açılan bir şey yok lütfen bilen birisi yardımcı olabilir mi?
ilk önce geforce uygulması yüklenmesi lazımdı sanırım sonra nitrosense yükleniyor cihaztv kanalına bak orda hatanın çözümünü bulmuşlardı

Bende yaşadım bi ara sildim yükledim olmadı bi süre sonra kendi kendine düzeldi açılmaya başladı acer laptoplar çok sorunlu gerçekten oyun açarken donup kalıyodu ne açabiliyodum ne kapatabiliyodum en son elden çıkarmak zorunda kaldım

Nitro Sense sıkıntılı bir uygulama arada bir benimde bozuluyor kaldırıp tekrar yüklüyorum mecbur
bende olsada keşke öyle 10 kere yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nitrosense olarak gözükmesi lazım
biliyorum hocam ama mlsf yok

ilk önce geforce uygulması yüklenmesi lazımdı sanırım sonra nitrosense yükleniyor cihaztv kanalına bak orda hatanın çözümünü bulmuşlardı
yok hocam ya maalesef

bende olsada keşke öyle 10 kere yaptım

biliyorum hocam ama mlsf yok

yok hocam ya maalesef
yoksa uygulama açık değildir. imleç dönüyor bile olsa düşmek zorunda görev yöneticisine düşmüyorsa kurulumu yapmamışsınız demektir. kurulumu baştan yapın

Geri