Çıkmıyor ordaGorev yoneticisinden gorevi sonlandirip yeniden aci
nitrosense olarak gözükmesi lazımÇıkmıyor orda
ilk önce geforce uygulması yüklenmesi lazımdı sanırım sonra nitrosense yükleniyor cihaztv kanalına bak orda hatanın çözümünü bulmuşlardıArkadaşlar ben yeni bir cihaz aldım acer nitro anv15-41, ancak her şeyi yapmama rağmen nitro sense bir türlü açılmıyor bir imleç dönüyor ama açılan bir şey yok lütfen bilen birisi yardımcı olabilir mi?
Bende yaşadım bi ara sildim yükledim olmadı bi süre sonra kendi kendine düzeldi açılmaya başladı acer laptoplar çok sorunlu gerçekten oyun açarken donup kalıyodu ne açabiliyodum ne kapatabiliyodum en son elden çıkarmak zorunda kaldımArkadaşlar ben yeni bir cihaz aldım acer nitro anv15-41, ancak her şeyi yapmama rağmen nitro sense bir türlü açılmıyor bir imleç dönüyor ama açılan bir şey yok lütfen bilen birisi yardımcı olabilir mi?
bende olsada keşke öyle 10 kere yaptımNitro Sense sıkıntılı bir uygulama arada bir benimde bozuluyor kaldırıp tekrar yüklüyorum mecbur
biliyorum hocam ama mlsf yoknitrosense olarak gözükmesi lazım
yok hocam ya maalesefilk önce geforce uygulması yüklenmesi lazımdı sanırım sonra nitrosense yükleniyor cihaztv kanalına bak orda hatanın çözümünü bulmuşlardı
yoksa uygulama açık değildir. imleç dönüyor bile olsa düşmek zorunda görev yöneticisine düşmüyorsa kurulumu yapmamışsınız demektir. kurulumu baştan yapınbende olsada keşke öyle 10 kere yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biliyorum hocam ama mlsf yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam ya maalesef