Nk250 bakım fikirleri

pckpt

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
5
Merhabalar önceden bakım yaptırdığım da 10-40 castrol yağ götürdüydüm onla birlikte kendi kullandıkları antifriz koydular motul c4 marka zincir yağı götürdüm yine bakım zamanı geldi fakat hangi marka yağı antfrizi yağ filtresi ve hava filtresi almalıyım ufak bi göz gezdirdim castrol 7100 10-40 full sentetik yağ uygun olurmu parasal yönde sıkıntım yok diğer bakıma kadar yağ antrifirz filtre problemim olsun istemiyorum önerebileceğiniz yağ filtre antifirz zincir yağı ve hava filtresi castroll 7100 den daha iyi yağ varsa onuda alabilirim

Merhabalar önceden bakım yaptırdığım da 10-40 castrol yağ götürdüydüm onla birlikte kendi kullandıkları antifriz koydular motul c4 marka zincir yağı götürdüm yine bakım zamanı geldi fakat hangi marka yağı antfrizi yağ filtresi ve hava filtresi almalıyım ufak bi göz gezdirdim castrol 7100 10-40 full sentetik yağ uygun olurmu parasal yönde sıkıntım yok diğer bakıma kadar yağ antrifirz filtre problemim olsun istemiyorum önerebileceğiniz yağ filtre antifirz zincir yağı ve hava filtresi castroll 7100 den daha iyi yağ varsa onuda alabilirim
castrolun çakması daha çok yetkili satıcıdan al yada liqui moly al, orijinal filtre al, antifiriz içinse kullanım kitapcıgında yazan neyse onu koy

Yağ filtresi cbr250r ile aynı, yağ olarak putoline sport 10w40 al

7100, Castrol'un değil, Motul'un. Motul 7100'ün de Castrol Power 1'in de çakması çok fazla. Alacağın satıcının isim ve adres bilgilerini öğren, Motul ve Castrolün sitelerine girip, yetkili satıcılarını bul, orada yetkili satıcı listesinde var mı diye kontrol et. Yetkili satıcıysa sipariş ver.

Yıllarca hangi yağ iyidir diye araştırma yaptım, bilindik markalar arasında, aynı türdeki yağlar kıyasında (örneğin full sentetik yağları arasında), %5 kalite farkı ya vardır ya yoktur, sonucuna ulaştım, tabi bu benim kendi görüşüm. Castrol, Mobil, Motul, Putoline, Liqui Moly, Yamaha vb.

Ben turuncu siteden castrol power 1 10-40 almıştım yalnız direk castrol satıcılı orjinal geldi, onun haricinde putoline n tech pro da güzel diyorlar. Zincir yağı putoline tech chain. antifriz ise motul motocool kullanmıştım ben harici putoline da güzel diyorlar.