NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

SeNNurki

80+
Reaksiyon skoru
72
Gezinirken önüme geldi girdim görüntülü görüşme falan üye oldum harcamamı yaptım bugün yatırıldı . Önceden konusu açılmış alamamış arkadaş tek sıkıntısı mcc kodu (ne tür alışveriş yapıldığına dair pos kodu ) ona dikkat etmeniz gerek yanlış yaparsanız hakkınızı kaybedersiniz . Bugün hesabıma yatırılan 1000 nakit olarak çekilemez ama istediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Ben anlık olarak alacağım bir şey olmadığı için hepsiburada da 1k üstü rastgele bir şey aldım iade ettim hepsipaya , indirim gelirse harcarım diye karta iade ederseniz hakkınızı kaybedersiniz. Giriş yaparken davet kodu var 24 yaşından küçükseniz size geçerli değil davet şeysi boşuna nette aramayın. Yani alacak birşeyinizde yoksa 1000 tl ye 2000 bakiye almış oluyorsunuz gayet avantajlı kayıt olma sürecide uzun değil hızlıca yapabilirsiniz. VE ilk harcama miktarınca ödül alıyorsunuz max 1000 tl ona göre ilk alışverişi yapın

site açıklama https://www.nkolay.com/kampanyalar/ilk-alisveris-kampanyasi

edit: Kampanyadan gelen 1000 tl yi razer gold alabilirsiniz item satış vb sitelerde ben yaptım 830 nakit çektim
Hepsipay iptali sadece şuan bir şey almayacaklar için güzel bir alternatif , İade yaparsanız sonradan karta parayı alamazsınız dikkat edin
Ekran görüntüsü 2025-11-19 151629.webp
Ekran görüntüsü 2025-11-19 151629.webp

Son düzenleme:
Gezinirken önüme geldi girdim görüntülü görüşme falan üye oldum harcamamı yaptım bugün yatırıldı . Önceden konusu açılmış alamamış arkadaş tek sıkıntısı mcc kodu (ne tür alışveriş yapıldığına dair pos kodu ) ona dikkat etmeniz gerek yanlış yaparsanız hakkınızı kaybedersiniz . Bugün hesabıma yatırılan 1000 nakit olarak çekilemez ama istediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Ben anlık olarak alacağım bir şey olmadığı için hepsiburada da 1k üstü rastgele bir şey aldım iade ettim hepsipaya , indirim gelirse harcarım diye karta iade ederseniz hakkınızı kaybedersiniz. Giriş yaparken davet kodu var 24 yaşından küçükseniz size geçerli değil davet şeysi boşuna nette aramayın. Yani alacak birşeyinizde yoksa 1000 tl ye 2000 bakiye almış oluyorsunuz gayet avantajlı kayıt olma sürecide uzun değil hızlıca yapabilirsiniz

site açıklama https://www.nkolay.com/kampanyalar/ilk-alisveris-kampanyasi
nerden alışveriş yapmalıyız? trendyol hb gibi sitelerden alsak oluyor mu yani?

nerden alışveriş yapmalıyız? trendyol hb gibi sitelerden alsak oluyor mu yani?
Yani hocam ben riske girmedim hepsiburadadan aldım aldıktan sonra mh aradım mcc kodunu sorgulattım sıkıntı yok dedi. Önceden farklı sitelerden alışveriş yaptığından alamayanlar var. Ama zannımca sıkıntı yaratmaz alışveriş sitelerinde ben direk hepsipay var diye hb den yaptım illa bir şey almam gerekmiyor ordan

yurtdışı sitelerinden temu-aliexpress gibi oralardan alsak sıkıntı olur mu?

yurtdışı sitelerinden temu-aliexpress gibi oralardan alsak sıkıntı olur mu?
Hocam tavsiye etmem bankanın tek kötü yanı bu biraz dar kapı bırakmışlar kampanya için hb falan dururken boşa riske etmeyin bence

Sadece bakiye yükleyip alışveriş yapsak oluyor mu ?

Sadece bakiye yükleyip alışveriş yapsak oluyor mu ?
banka , önyüklemeli kartlara geçerli değil dediği için ben rastgele ürün alıp iade ettim hepsipaya karta gitmediği için iade olmuyor (Hb premium sahibi olmanız gerek )

Bende onu ilk düşündüm satıcı pek güvenilir gelmediği için vazgeçtim. mh ile konuşurken hepsiburada mcc kodu direk elektonik cihaz ve beyaz eşya geçiyor dedi yani içerik ne alırsanız fark etmez büyük ihtimal
Satıcıya mcc kodunu sordum bakalım cevap verecek mi.

Bir de uygulamasını indirmek olurmu kanka yoksa sitedenmi yapmak zorundayız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,769
Üyeler
184,835
Son üye
_kariyerim54
Geri