DarkLightGG
80+
- Reaksiyon skoru
- 175
hocam davetle kampanyanın alakası yok demi hepsiburada satıcılı bir ürün alsam dediğin şekilde iade etsem oluyor demi direkt
Doğrusu ben siparişi verdikten 2 dk sonra hemen iptal ettim :saolun hocam sizi de uğraştırdım. Bu iadeyi n kolay hediyesi geldikten sonra mı yaptınız yoksa direkt mi? direkt yapınca sıkıntı çıkar mı?
Hocam razer goldu nereye satıyorsunGelen 1000 tl ile itemsatışa yükleyebilirsin ben şimdi yaptım 830 nakit yaptım razer gold ile
Arkadaşlar bankanın sitesinde kampanyanın geçerli olduğu MCC kodlarının yazılı olduğu dosyayı inceledim ve en altta 5262 MCC kodu vardı bu kod online Pazar yerlerini E-Ticaret platformlarını temsil eder yani demem o ki Hepsiburada Trendyol Amazon gibi yerlerden yaptığınız tüm alışverişlerinizde bu kampanya geçerli satın aldığınız ürün türüne bakılmıyorGezinirken önüme geldi girdim görüntülü görüşme falan üye oldum harcamamı yaptım bugün yatırıldı . Önceden konusu açılmış alamamış arkadaş tek sıkıntısı mcc kodu (ne tür alışveriş yapıldığına dair pos kodu ) ona dikkat etmeniz gerek yanlış yaparsanız hakkınızı kaybedersiniz . Bugün hesabıma yatırılan 1000 nakit olarak çekilemez ama istediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Ben anlık olarak alacağım bir şey olmadığı için hepsiburada da 1k üstü rastgele bir şey aldım iade ettim hepsipaya , indirim gelirse harcarım diye karta iade ederseniz hakkınızı kaybedersiniz. Giriş yaparken davet kodu var 24 yaşından küçükseniz size geçerli değil davet şeysi boşuna nette aramayın. Yani alacak birşeyinizde yoksa 1000 tl ye 2000 bakiye almış oluyorsunuz gayet avantajlı kayıt olma sürecide uzun değil hızlıca yapabilirsiniz. VE ilk harcama miktarınca ödül alıyorsunuz max 1000 tl ona göre ilk alışverişi yapın
site açıklama https://www.nkolay.com/kampanyalar/ilk-alisveris-kampanyasi
edit: Kampanyadan gelen 1000 tl yi razer gold alabilirsiniz item satış vb sitelerde ben yaptım 830 nakit çektim
Hb temsilcisi bu konu hakkında bilgisi olmadığı önceden yapılanlarda tek bunu gördüm ondan diğerlerine risk etmek istemedim hepsipayde bi başka sebebiArkadaşlar bankanın sitesinde kampanyanın geçerli olduğu MCC kodlarının yazılı olduğu dosyayı inceledim ve en altta 5262 MCC kodu vardı bu kod online Pazar yerlerini E-Ticaret platformlarını temsil eder yani demem o ki Hepsiburada Trendyol Amazon gibi yerlerden yaptığınız tüm alışverişlerinizde bu kampanya geçerli satın aldığınız ürün türüne bakılmıyor
eyw ninemGezinirken önüme geldi girdim görüntülü görüşme falan üye oldum harcamamı yaptım bugün yatırıldı . Önceden konusu açılmış alamamış arkadaş tek sıkıntısı mcc kodu (ne tür alışveriş yapıldığına dair pos kodu ) ona dikkat etmeniz gerek yanlış yaparsanız hakkınızı kaybedersiniz . Bugün hesabıma yatırılan 1000 nakit olarak çekilemez ama istediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Ben anlık olarak alacağım bir şey olmadığı için hepsiburada da 1k üstü rastgele bir şey aldım iade ettim hepsipaya , indirim gelirse harcarım diye karta iade ederseniz hakkınızı kaybedersiniz. Giriş yaparken davet kodu var 24 yaşından küçükseniz size geçerli değil davet şeysi boşuna nette aramayın. Yani alacak birşeyinizde yoksa 1000 tl ye 2000 bakiye almış oluyorsunuz gayet avantajlı kayıt olma sürecide uzun değil hızlıca yapabilirsiniz. VE ilk harcama miktarınca ödül alıyorsunuz max 1000 tl ona göre ilk alışverişi yapın
site açıklama https://www.nkolay.com/kampanyalar/ilk-alisveris-kampanyasi
edit: Kampanyadan gelen 1000 tl yi razer gold alabilirsiniz item satış vb sitelerde ben yaptım 830 nakit çektim