Kahramankarta attım ben, diğerleri bilmez diye İstanbul yazdımmastercard
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kayseri Ulaşım, Kahraman Kart, AKULAŞ, Bolu Ulaşım, NevKart, UşakKart, Ankara Ulaşım uygulamalarından birinde kartın var mı?
Yok, hayır. Bahsettiğim ulaşım kartlarında üyeliğin ve kartın varsa NKolay hesabı açınca 500 lira hediye ediyoKahramankarta attım ben, diğerleri bilmez diye İstanbul yazdım
ekstra mı veriyordu bunu tüh beYok, hayır. Bahsettiğim ulaşım kartlarında üyeliğin ve kartın varsa NKolay hesabı açınca 500 lira hediye ediyo
Sanırım. Bende denemedim. Sonradan gördüm bu kampanyayıekstra mı veriyordu bunu tüh be1500 oluyordu herhalde o şekilde.
Baya kişi katılınca caydılar mı acabaBen görüntülü görüştüm de hala onay vermedi 2 saattir. Aynı durumda olan var mı?
Aynı birkaç saat önce işlemleri bitirdim iban verdi 1 tl gönder hesabı onaylayalım dedi anında gönderdim ama kaç saat geçti hala açılmadı hesap para da gözükmüyorBen görüntülü görüştüm de hala onay vermedi 2 saattir. Aynı durumda olan var mı?
Birisi premium ile iade olmuyor diğeri oluyor diyor ona göre premium alacağım
Hocam, şu an hesabımda Premium yok ama zamanında vardı. Önceden Hepsipay açmıştım. İade kısmında yazdığım seçenek çıktı. Bundan önce, yaklaşık bir hafta kadar önce saatlerde indirim olmuştu. O zaman saat alıp iade etmiştim; onda da yazdığım iki seçenek çıkmıştı. Çıkmayanları bilmiyorum, bende direkt çıktı.olmuyor direkt karta yatacak iade premium almadan denemeyin
Özele bakabilir misin hocamHocam, şu an hesabımda Premium yok ama zamanında vardı. Önceden Hepsipay açmıştım. İade kısmında yazdığım seçenek çıktı. Bundan önce, yaklaşık bir hafta kadar önce saatlerde indirim olmuştu. O zaman saat alıp iade etmiştim; onda da yazdığım iki seçenek çıkmıştı. Çıkmayanları bilmiyorum, bende direkt çıktı.
Bana IBAN verilmedi SMS bile gelmediAynı birkaç saat önce işlemleri bitirdim iban verdi 1 tl gönder hesabı onaylayalım dedi anında gönderdim ama kaç saat geçti hala açılmadı hesap para da gözükmüyor