NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

hepsiburadadan yelek aldım 1000 tl aradım ama göremiyoruz falan dediler herhalde yatar para yarın :D

mastercard
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kayseri Ulaşım, Kahraman Kart, AKULAŞ, Bolu Ulaşım, NevKart, UşakKart, Ankara Ulaşım uygulamalarından birinde kartın var mı?
Kahramankarta attım ben, diğerleri bilmez diye İstanbul yazdım

n kolay üye olma işlemlerine giriyorum müşteri hizmetlerine bir türlü bağlanmıyor ne yapmam lazım?

Ben görüntülü görüştüm de hala onay vermedi 2 saattir. Aynı durumda olan var mı?

ben üye oldum hepsiburadadan 1000tl harcama yaptım iptal edip cüzdana çektim hb kısmındaki parayı. nkolaya ne kadar sürede yatıyor 1000tl

Birisi premium ile iade olmuyor diğeri oluyor diyor ona göre premium alacağım
olmuyor direkt karta yatacak iade premium almadan denemeyin
Hocam, şu an hesabımda Premium yok ama zamanında vardı. Önceden Hepsipay açmıştım. İade kısmında yazdığım seçenek çıktı. Bundan önce, yaklaşık bir hafta kadar önce saatlerde indirim olmuştu. O zaman saat alıp iade etmiştim; onda da yazdığım iki seçenek çıkmıştı. Çıkmayanları bilmiyorum, bende direkt çıktı.

Hocam, şu an hesabımda Premium yok ama zamanında vardı. Önceden Hepsipay açmıştım. İade kısmında yazdığım seçenek çıktı. Bundan önce, yaklaşık bir hafta kadar önce saatlerde indirim olmuştu. O zaman saat alıp iade etmiştim; onda da yazdığım iki seçenek çıkmıştı. Çıkmayanları bilmiyorum, bende direkt çıktı.

Özele bakabilir misin hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21