Muhammet Öztürk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 277
link alabilirmiyim lütfenhb satıcılı ayakkabı aldım 2 dk geçmedi iptal ettim 5 dk sonra paye geldi![]()
link alabilirmiyim lütfenhb satıcılı ayakkabı aldım 2 dk geçmedi iptal ettim 5 dk sonra paye geldi![]()
karta geri yatmışsa olmayabilir , sana kalırsa ben sipariş ettikten 2 dk sonra direk iade ettim paye![]()
hb satıcılı ayakkabı aldım ben de aldıkdan 2 dk sonra iptal ettim hepsipay yerine karta geri yattı ama kampanya açıklamalarında iptal den sonra yararlanılmaz diye bir şey yazmıyordu ben de çok uyguna saat buldum onu alayım dedim n11 den. Taki ve aksesuar kategorisi kampanyaya dahil değilmişumarım olmuştur hocam, olmayada bilir ama geri yattığı için
Hocam linke gerek yok ciddiyim burdan kaç arkadaş ile başka platformalr üzerinden yaptık onlara farketmiyor hb satıcılı girin filtre en az 1 k çok çok böyle deneyin isterseniz illa derseniz atarımlink alabilirmiyim lütfen
biraz sıkıntılı bir banka vermemek için yer arıyorlar sanki umarım alırsınızhb satıcılı ayakkabı aldım ben de aldıkdan 2 dk sonra iptal ettim hepsipay yerine karta geri yattı ama kampanya açıklamalarında iptal den sonra yararlanılmaz diye bir şey yazmıyordu ben de çok uyguna saat buldum onu alayım dedim n11 den. Taki ve aksesuar kategorisi kampanyaya dahil değilmişumarım MCC kodu farklıdır
![]()
böyle bişey yaşamamak için hepsipay hesabıma tekrardan giriş yaptım kontrol ettim açık olduğunuhb satıcılı ayakkabı aldım ben de aldıkdan 2 dk sonra iptal ettim hepsipay yerine karta geri yattı ama kampanya açıklamalarında iptal den sonra yararlanılmaz diye bir şey yazmıyordu ben de çok uyguna saat buldum onu alayım dedim n11 den. Taki ve aksesuar kategorisi kampanyaya dahil değilmişumarım MCC kodu farklıdır
![]()
bende ondan hb pre olsun diyorum aldığınızda 25 hepsipara veriyor ya ondan ilk paye atıyor seçenek yok kart için direk oraya atıyorböyle bişey yaşamamak için hepsipay hesabıma tekrardan giriş yaptım kontrol ettim açık olduğunu
Ayakkabı tercihinizi zorbalamıcam lütfen linki verinHocam linke gerek yok ciddiyim burdan kaç arkadaş ile başka platformalr üzerinden yaptık onlara farketmiyor hb satıcılı girin filtre en az 1 k çok çok böyle deneyin isterseniz illa derseniz atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biraz sıkıntılı bir banka vermemek için yer arıyorlar sanki umarım alırsınız![]()
https://www.hepsiburada.com/kinetix...yakkabisi-p-HBCV00008KPU8P?magaza=Hepsiburada ilk bunu gördüm kuponda vardıo o sıra 1020 tl ye sözde 2 dk lığına almıştımAyakkabı tercihinizi zorbalamıcam lütfen linki verin
kaç arkadaş bot vs aldı farketmiyor tavsiyem tam 1000 tl nin 2 3 tl üstü bir şey al yap boşuna hb bakiyesi olmasın nakithttps://www.hepsiburada.com/kinetix...yakkabisi-p-HBCV00008KPU8P?magaza=Hepsiburada ilk bunu gördüm kuponda vardıo o sıra 1020 tl ye sözde 2 dk lığına almıştım
çektim bile hocam sonra düşünürüm nerde harcayacağımıhttps://www.hepsiburada.com/kinetix...yakkabisi-p-HBCV00008KPU8P?magaza=Hepsiburada ilk bunu gördüm kuponda vardıo o sıra 1020 tl ye sözde 2 dk lığına almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaç arkadaş bot vs aldı farketmiyor tavsiyem tam 1000 tl nin 2 3 tl üstü bir şey al yap boşuna hb bakiyesi olmasın nakit