NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

karta geri yatmışsa olmayabilir , sana kalırsa ben sipariş ettikten 2 dk sonra direk iade ettim paye :D
umarım olmuştur hocam, olmayada bilir ama geri yattığı için
hb satıcılı ayakkabı aldım ben de aldıkdan 2 dk sonra iptal ettim hepsipay yerine karta geri yattı ama kampanya açıklamalarında iptal den sonra yararlanılmaz diye bir şey yazmıyordu ben de çok uyguna saat buldum onu alayım dedim n11 den. Taki ve aksesuar kategorisi kampanyaya dahil değilmiş :D umarım MCC kodu farklıdır :D

link alabilirmiyim lütfen
Hocam linke gerek yok ciddiyim burdan kaç arkadaş ile başka platformalr üzerinden yaptık onlara farketmiyor hb satıcılı girin filtre en az 1 k çok çok böyle deneyin isterseniz illa derseniz atarım :kizginpeepo:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hb satıcılı ayakkabı aldım ben de aldıkdan 2 dk sonra iptal ettim hepsipay yerine karta geri yattı ama kampanya açıklamalarında iptal den sonra yararlanılmaz diye bir şey yazmıyordu ben de çok uyguna saat buldum onu alayım dedim n11 den. Taki ve aksesuar kategorisi kampanyaya dahil değilmiş :D umarım MCC kodu farklıdır :D
biraz sıkıntılı bir banka vermemek için yer arıyorlar sanki umarım alırsınız :)

böyle bişey yaşamamak için hepsipay hesabıma tekrardan giriş yaptım kontrol ettim açık olduğunu

Hocam linke gerek yok ciddiyim burdan kaç arkadaş ile başka platformalr üzerinden yaptık onlara farketmiyor hb satıcılı girin filtre en az 1 k çok çok böyle deneyin isterseniz illa derseniz atarım :kizginpeepo:

biraz sıkıntılı bir banka vermemek için yer arıyorlar sanki umarım alırsınız :)
Ayakkabı tercihinizi zorbalamıcam lütfen linki verin

Ayakkabı tercihinizi zorbalamıcam lütfen linki verin
https://www.hepsiburada.com/kinetix...yakkabisi-p-HBCV00008KPU8P?magaza=Hepsiburada ilk bunu gördüm kuponda vardıo o sıra 1020 tl ye sözde 2 dk lığına almıştım

https://www.hepsiburada.com/kinetix...yakkabisi-p-HBCV00008KPU8P?magaza=Hepsiburada ilk bunu gördüm kuponda vardıo o sıra 1020 tl ye sözde 2 dk lığına almıştım
kaç arkadaş bot vs aldı farketmiyor tavsiyem tam 1000 tl nin 2 3 tl üstü bir şey al yap boşuna hb bakiyesi olmasın nakit

sırf onun için topladım bakiye bende indirim üstüne indirim yapıştırcaz :D binance hediye çekleride geç olmadan gelse efsane kombo olacak

Geri