NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Aynı birkaç saat önce işlemleri bitirdim iban verdi 1 tl gönder hesabı onaylayalım dedi anında gönderdim ama kaç saat geçti hala açılmadı hesap para da gözükmüyor
Bana iban falan vermedi hesap onaylandı diye sms geldi uygulamaya girince iban vs görünüyordu direk

Beyler bu tezgamepin sitesi güvenilir mi? Razer gold sattım bakiye hala gelmedi?

Arkadaşın biri aile bireyleri ilede yapicam demişti görüntülü konuşmada annesinemi verecek telefonu 😄

hediye parayı ben item satışa yükledim herhangi bir sıkıntı çıkarmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasımdan itibaren görüntülü görüşme ile kayıt olanlar tek yapabiliyor :peeposad::peeposad:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En son kampanya gününe kadar kullanım sağlayabilirsin en kötü ihtimalle (30 aralık ) nakite çevirmen o parayı daha sağlıklı olur yapmayacaksan
Nakite nasil çevirecegiz

hepsiburada dan ürün alıp iade ettim hızlı yaptığım için galiba hepsipaye yatmadı kartıma geri yattı , sonra da n11 den saat aldım . Umarım doğru yapmışımdır

hepsiburada dan ürün alıp iade ettim hızlı yaptığım için galiba hepsipaye yatmadı kartıma geri yattı , sonra da n11 den saat aldım . Umarım doğru yapmışımdır
umarım olmuştur hocam, olmayada bilir ama geri yattığı için

karta geri yatmışsa olmayabilir , sana kalırsa ben sipariş ettikten 2 dk sonra direk iade ettim paye :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21
Geri