🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

n kloya uye olmus ama. hıc kullanmamıs bırısı yapabılır mı

Hocam benim önemüme hepsipaya yatırlısın diye bir seçenek çıkmadı sanırım karta yanısyacak para iadem benim kampanya patladı mı o zaman?
Evet, müşteri hizmetlerine 2. Gün talep oluşturmanız lazım. Ben de oluşturdum bekliyorum şimdi

Teşekkürler, islemci sogutucu lazımdı baya uyguna getirmiş oldum.

Dun akşam yapmıştım bu sabah geldi para direk naysa attım çektim

şimdi hayır 4 kere ayrı ürün alacam 4 farklı n kolay hesap kartından ama tek bi hepsi burada hesabından sonra onları iade edicem 4 bin hepsiburadaya iade gelecek sonra 4 farklı nkolay hesabıma 4 bin TL bonus gelecek onlarlada aynı şekilde hepsi buradadan ürün alıp iade edicem toplam 8 bin hepsipay bakiyesi edecek.
Bu oldu mu ? eğer olduysa ailedeki bütün bireylerden yapıcam :)

Bu oldu mu ? eğer olduysa ailedeki bütün bireylerden yapıcam :)
aynı pay hesabına farklı kartlar üzerinden yapılan alışverişlerde direk paye iade etmeyebiliyor bir arkaşınkini direk kart açekmiş farklı hb hesapları gerek :/

aynı pay hesabına farklı kartlar üzerinden yapılan alışverişlerde direk paye iade etmeyebiliyor bir arkaşınkini direk kart açekmiş farklı hb hesapları gerek :/
Tamam o zaman farklı HB hesaplarıyla yapacaz. Hava dan 1000 TL gelicek :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok, hayır. Bahsettiğim ulaşım kartlarında üyeliğin ve kartın varsa NKolay hesabı açınca 500 lira hediye ediyo

Bunu da öğrendiğim iyi oldu. Benimde ankara kart var. 1500 TL gelecek o zaman

Son düzenleme:
sahibinden param güvende ile alsak buna uygun olur muydu acaba illa e ticaret sitesi mi olmalı hepsiburada vs gibi

Kurye kısmını niye kimse atlayamamış anlamadım açıkcası bende kimlik okutmada düzinelerce onun yarısı kadar da yüz taramasında hata aldım belli bi hata sonrasında hep kuryeye yönlendirdi ama hiç onaylamadan uygulamayı kapattım ve yeniden açtım onay vermediğim için denemelere sıfırdan başladım ama hiç yoksa 1.5 2 saat sürmüştür dene dinlen pes et kombosu en başta bi kadın çıktı müşteri hizmetleri yaklaşık bi 5 dakika denemeden sonra işlemleri bitiremedi birtürlü yok işte kameram odaklanmıyormuş kimlik yeterince net değilmiş sesi ona geri dönüyormuş falan neyse kapatalım tekrar deneyin dedi salaklığıma kabul ettim nasıl ettiysem 2 saat uğraştırdı sonra abinin biri geldi kimliği çene altı tut dedi önlü arkalı gösterdim bi okey dedi geçti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,167
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri