Evet, müşteri hizmetlerine 2. Gün talep oluşturmanız lazım. Ben de oluşturdum bekliyorum şimdiHocam benim önemüme hepsipaya yatırlısın diye bir seçenek çıkmadı sanırım karta yanısyacak para iadem benim kampanya patladı mı o zaman?
Bu oldu mu ? eğer olduysa ailedeki bütün bireylerden yapıcamşimdi hayır 4 kere ayrı ürün alacam 4 farklı n kolay hesap kartından ama tek bi hepsi burada hesabından sonra onları iade edicem 4 bin hepsiburadaya iade gelecek sonra 4 farklı nkolay hesabıma 4 bin TL bonus gelecek onlarlada aynı şekilde hepsi buradadan ürün alıp iade edicem toplam 8 bin hepsipay bakiyesi edecek.
aynı pay hesabına farklı kartlar üzerinden yapılan alışverişlerde direk paye iade etmeyebiliyor bir arkaşınkini direk kart açekmiş farklı hb hesapları gerek :/Bu oldu mu ? eğer olduysa ailedeki bütün bireylerden yapıcam![]()
Hala aktif mi bu kampanya?aynı pay hesabına farklı kartlar üzerinden yapılan alışverişlerde direk paye iade etmeyebiliyor bir arkaşınkini direk kart açekmiş farklı hb hesapları gerek :/
Tamam o zaman farklı HB hesaplarıyla yapacaz. Hava dan 1000 TL gelicekaynı pay hesabına farklı kartlar üzerinden yapılan alışverişlerde direk paye iade etmeyebiliyor bir arkaşınkini direk kart açekmiş farklı hb hesapları gerek :/
Bunu da öğrendiğim iyi oldu. Benimde ankara kart var. 1500 TL gelecek o zamanYok, hayır. Bahsettiğim ulaşım kartlarında üyeliğin ve kartın varsa NKolay hesabı açınca 500 lira hediye ediyo
hocam uye olmus ama alısverıs yapmamıs bırısı yapabılır mıevet 1 ocağa kadar