🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Kimliğim yok, fotokopisi geçerli olur mu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemde kayıtlı telefonla uyuşmuyor diyor neden?
NFC ile kartı okutmanız gerek o yüzden olmaz..

arkadaşlar selamlar hepsipay'e attığımız parayı nasıl çekeceğiz ? ve nkolaydaki casback nasıl nereye çekilecek yardım olur musunuz ?

bynogame gibi e-pin sitelerinde geçerli midir acaba ?

arkadaşlar selamlar hepsipay'e attığımız parayı nasıl çekeceğiz ? ve nkolaydaki casback nasıl nereye çekilecek yardım olur musunuz ?
Hepsipaydeki para çekilmiyor hb den alışveriş yaabilirsin nkolaydaki cashbacki nays atıp çekebilirsin

Arkadaşlar Hepsiburada Premium açmanıza gerek yok.

Premium'um yoktu ama önceden Hepsipay cüzdanım vardı. Yine de siparişi iptal et düğmesine bastıktan sonra Hepsipay'e aktarayım mı diye sordu.

1763982508236.webp

Fakat her zaman sormuyormuş ödeme yaptığınız kart eğer Hepsipay'e yükleme yapma şartlarını sağlayan bir kart ise soruyormuş (yani kendi isminize kayıtlı vb.)

Son düzenleme:
Ben üye olurken biyometrik fotoğraf yüzünden kuryeye yönlendirilmiştim. Sonraki gün görüntülü görüşmeye bağlanabildim üyeliği tamamladım. Şartları bozmuş olmam değil mi?
Bende daha garip bir şey oldu, görüntülü konuşma bitti ve uygulama çöktü sonra uzaktan müşteri olma adımındaki güvenlik kontrollleri başarılı olamadı , kurye ile müşteri olmaya devam edebilirsiniz dedi.

Nkolay hesabı açmadan önce, AKULAŞIM uygulamasını telefonumuza indiriyoruz ve üye oluyoruz. Böylece nkolay sanal kartımız oluyor ve linkteki kampanyaya katılım sağlamış oluyoruz. Ekstra olarak NKolay hesabı açtığınızda 500tl bakiye yükleniyor. Toplam 1500tl kampanya bakiyesi kazanmış oluyoruz.

Özetle:
1- AKULAŞIM uygulamasından üyelik açıyoruz.
2- NKolay üyeliğini görüntülü olarak açıyoruz.
3- Hepsiburada gibi e ticaret sitelerinden 1000tl ye kadar yaptığımız harcamalardan harcadığımız kadar bakiye kazanıyoruz. (max 1000tl)
(Kampanya hangi sitelerde geçerli bilmiyorum daha önce yapanlara sorabilirsiniz veya o sitenin müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Anlık olarak almayı istediğiniz bir ürün yoksa hepsiburada üzerinden 1000tl ye yakın bir ürün alıp hemen iade oluşturabilirsiniz hepsipaye çekme şartıyla.)
4- NKolay hesabımıza bu işlemler sonucu 1500tl kampanya bakiyesi yüklenmiş oluyor.
5- Bu bakiyeyle ister yeni bir alışveriş yapabilirsiniz. İstediğiniz herhangi siteden mcc zorunluluğu yok. (Bu bakiyeyi nakit olarak çekmek isteyenler nays kullanabilir.)

Yıllar sonra sırf bunun için hesabıma giriş yaptım. Hala üye olmayan varsa kaçırmasın.
Akulasimda uygulama üyeliğini yaptım, pin şifre oluştururken nkolay sanal kart tanimlanacaktir diyor. Bu adımdan sonra mı görüntülü görüşme olacak? Yanlış ilerleyip ikisinden de olmak istemiyorum

Akulasimda uygulama üyeliğini yaptım, pin şifre oluştururken nkolay sanal kart tanimlanacaktir diyor. Bu adımdan sonra mı görüntülü görüşme olacak? Yanlış ilerleyip ikisinden de olmak istemiyorum
ak ulaşım da sanal kart görünüyor olması lazım. görüntülü konuşma nkolay banka hesabı açarken oluyor.

hepsiburada üzerinden alışveriş yaptım sonra iptal talebi oluşturup hepsipay para aktarımı gerçekleştirdim fakat 1500 gelmedi ayrıca hepsipay üzerinden o parayı çekemiyormuşuz bari ihtiyacım olan bişey alayım diyorum ? n11 üzerinden alışveriş yapsam yinede bu kampanyadan yararlanabilir miyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nkolay hesabı açmadan önce, AKULAŞIM uygulamasını telefonumuza indiriyoruz ve üye oluyoruz. Böylece nkolay sanal kartımız oluyor ve linkteki kampanyaya katılım sağlamış oluyoruz. Ekstra olarak NKolay hesabı açtığınızda 500tl bakiye yükleniyor. Toplam 1500tl kampanya bakiyesi kazanmış oluyoruz.

Özetle:
1- AKULAŞIM uygulamasından üyelik açıyoruz.
2- NKolay üyeliğini görüntülü olarak açıyoruz.
3- Hepsiburada gibi e ticaret sitelerinden 1000tl ye kadar yaptığımız harcamalardan harcadığımız kadar bakiye kazanıyoruz. (max 1000tl)
(Kampanya hangi sitelerde geçerli bilmiyorum daha önce yapanlara sorabilirsiniz veya o sitenin müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Anlık olarak almayı istediğiniz bir ürün yoksa hepsiburada üzerinden 1000tl ye yakın bir ürün alıp hemen iade oluşturabilirsiniz hepsipaye çekme şartıyla.)
4- NKolay hesabımıza bu işlemler sonucu 1500tl kampanya bakiyesi yüklenmiş oluyor.
5- Bu bakiyeyle ister yeni bir alışveriş yapabilirsiniz. İstediğiniz herhangi siteden mcc zorunluluğu yok. (Bu bakiyeyi nakit olarak çekmek isteyenler nays kullanabilir.)

Yıllar sonra sırf bunun için hesabıma giriş yaptım. Hala üye olmayan varsa kaçırmasın.
dediğiniz gibi akulasım indirip hesap oluşturup ardından nkolay üyeliğinide aktife ettim başka yapmamız gereken bişey var mı herhangi bi kazanım sağlamadım çünkü

Son düzenleme:
Ben kayıt olamıyorum, telefon numarası sistemle uyuşmuyor diyor.

Geri