1000 Liralık Razer Gold alıp 900'e sattım bakalım para hesabıma geçtiği zaman burdan bilgilendiririm.1-31 Ağustos arasında görüntülü görüşme ile müşteri olana sanal kart ile yapacağı alışverişte en fazla 1000 tl (ben olmadım, sadece gördüm dostlar. belki işinize yarar )
Alıntıyı görüntüle
Herhangi bir gelişme var mı hocam .1000 Liralık Razer Gold alıp 900'e sattım bakalım para hesabıma geçtiği zaman burdan bilgilendiririm.
Dedikleri MCC kodlu alisveris yerleri disinda olan alisverisleri saymiyorlarmis olmadi kampanayalar kismindan bulabilirsiniz hangi MCC kodlu yerlerin çalıştığını. Cok sacma yapmışlar.Herhangi bir gelişme var mı hocam .
Nereden almıştınız razer gold1000 Liralık Razer Gold alıp 900'e sattım bakalım para hesabıma geçtiği zaman burdan bilgilendiririm.
OyunforNereden almıştınız razer gold
Çok karışık dostum ya uğraşmadım saldım bende XDOyunfor
Valla bende elran kartı alıcaktım, 20k limit koymuslar bi yararlanamadım bende saldımÇok karışık dostum ya uğraşmadım saldım bende XD
Hepsiburadadan razer gold alsak olur mu acaba? Olsa direkt çekicem de net bi bilgi yokOyunfor
Bilgim yok dostumHepsiburadadan razer gold alsak olur mu acaba? Olsa direkt çekicem de net bi bilgi yok