Neler Yeni

NoFap nedir ve nasıl başlanır ?

Reaksiyon skoru
1,782
Spor yapan biri olarak mastürbasyon enerjimi baya düşürüyor ve nofap yapmaya karar verdim ama nedir ve nasıl başlıyacam nasıl işlediği hakkında hiç bir fikrim yok

Spor yapan biri olarak mastürbasyon enerjimi baya düşürüyor ve nofap yapmaya karar verdim ama nedir ve nasıl başlıyacam nasıl işlediği hakkında hiç bir fikrim yok
Yapmıyacaksın işte onun adı Nofap oluyor yapma sadece :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide PP ile bağlantı kurabilirmiyiz ? :D

3 2 1 konu silinir

Yapmıyacaksın işte onun adı Nofap oluyor yapma sadece :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide PP ile bağlantı kurabilirmiyiz ? :D
Yok bea pp ile bağlantı alakası bile yok foruma üye olurken aklıma bu isim geldi direk ondan o pp yi koydum :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Rehberdeki
"
PMO sadece cinsel olarak insanları etkilemez bir de fiziki yan etkileri olabilir ;
Halsızlik
Kısırlık
(aklıma bu kadar geldi kusuruma bakmayın)
"
Burada unutkanlık da var fakat arkadaş yan etkiye maruz kalıp unutmuş sanırım :D

Neden lan bence uygunsuz bir konu
Yani senin için olabilir ama çoğu insan için bu doğal bir konu çünkü herkes hayatında bir kerede mastürbasyon yapmış ha erkek ha kadın ama kişisel düşünce senin düşüncen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,451
Üyeler
173,191
Son üye
tamamdir99
Geri