Hocam bide belki bir bilginiz vardır bu telefonda nokia store açamıyorum bunun çözümü varmıTırnakları kırılmıştır o yüzden artık sim tepsisi değişmesi lazım
Metekral telefon senle aynı yaşta değmez sal kardesimHocam bide belki bir bilginiz vardır bu telefonda nokia store açamıyorum bunun çözümü varmı
Nokia ovi store yıllar önce kapandı onun, internette eski nokia için uygun olan oyun tarzı uygulama yapan vardı ama onuda yapan kişiler zaten 2012-2015 arası çok fazla oyun üreten vardı, araştırırsanız çıkar googleda ama uygulama çok azHocam bide belki bir bilginiz vardır bu telefonda nokia store açamıyorum bunun çözümü varmı
Sim takılsaydı kullanırdım oyun falan oynamam kamera iyi arama yapar sms falan atarMetekral telefon senle aynı yaşta değmez sal kardesim
Çektiğin örnek görsel var mı bakalım n8 hala nasıl çekiyorSim takılsaydı kullanırdım oyun falan oynamam kamera iyi arama yapar sms falan atar
Bekle şarjı bitti şarja taktım patlamassa atarım fotoyuÇektiğin örnek görsel var mı bakalım n8 hala nasıl çekiyor
Hocam bide bu telefona opera veya google indire bilirmiyim? çünkü kendi web tarayıcı sertifika diyip hiç bir açmıyorNokia ovi store yıllar önce kapandı onun, internette eski nokia için uygun olan oyun tarzı uygulama yapan vardı ama onuda yapan kişiler zaten 2012-2015 arası çok fazla oyun üreten vardı, araştırırsanız çıkar googleda ama uygulama çok az
İndirsenizde artık doğru düzgün kullanılmıyor, en fazla video çekip, fotoğraf çekip, imei aktifse ve sim yeri sağlamsa yedek telefon yerine geçer. Müzik falan dinlenir başkada bir şey olmaz, hafızası biraz genişBekle şarjı bitti şarja taktım patlamassa atarım fotoyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bide bu telefona opera veya google indire bilirmiyim? çünkü kendi web tarayıcı sertifika diyip hiç bir açmıyor
Nasıl indirebilirim? google bir bilginiz varmı? ya da bu sertifika sorunu çözülürmü?İndirsenizde artık doğru düzgün kullanılmıyor, en fazla video çekip, fotoğraf çekip, imei aktifse ve sim yeri sağlamsa yedek telefon yerine geçer. Müzik falan dinlenir başkada bir şey olmaz, hafızası biraz geniş
Java, sis uzantılı oyunlar indirmen lazım eski forumlarda oluyor genelde bunlar, çok eskiden maxicep vardı orada nokia symbian için oyun, uygulama üretenler oluyorduNasıl indirebilirim? google bir bilginiz varmı? ya da bu sertifika sorunu çözülürmü?
Hocam bide telefonun bataryası azıcık şişmiş gibi sizce ne yapmalıyım bu telefona eski samsung bataryası olurmuJava, sis uzantılı oyunlar indirmen lazım eski forumlarda oluyor genelde bunlar, çok eskiden maxicep vardı orada nokia symbian için oyun, uygulama üretenler oluyordu
120 FPS pubg bu telefonSim takılsaydı kullanırdım oyun falan oynamam kamera iyi arama yapar sms falan atar