Noodle çokmu zararlı

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
376
SELAMÜN ALEYEKÜN
Kaç ayda anca bir gün yerim mesela şimdi canım istedi en az 1.2 ay arada bazen canım çekiyor canım çektiğindede 3 paket yapıp yiyorum zararlımıdır kafama takıldı ya.😐

SELAMÜN ALEYEKÜN
Kaç ayda anca bir gün yerim mesela şimdi canım istedi en az 1.2 ay arada bazen canım çekiyor canım çektiğindede 3 paket yapıp yiyorum zararlımıdır kafama takıldı ya.😐
Ayda 1 yiyosan bişey olmaz.

SELAMÜN ALEYEKÜN
Hocam ayda bir sıkıntı olmaz benim noodle bağımlısı arkadaşlarım var şimdiye kadar hiç bir şey olmadı,zararlı ama çok yemedikçe sıkıntı olmaz

Alıyorum ozman ya internette hep çok zararlı yazoyor diye şüphelendim biraz.🙂

SELAMÜN ALEYEKÜN
Hocam bildiğim kadarıyla Noodle tarzı ambalajlı ürünler testesteron östrojen salgılanmasını azaltabilir hormonal değişiklikler olabilir o yüzden uzak durmak en iyisi

Kalitelisin alsan iyi olur. Ucuz ürünler zararlı olur tabi.
İndomia mı ne adı ondan aldım şifa olsun artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bildiğim kadarıyla Noodle tarzı ambalajlı ürünler testesteron östrojen salgılanmasını azaltabilir hormonal değişiklikler olabilir o yüzden uzak durmak en iyisi
Aldım artık şifa olsun.bi kere yiyorum kaç ayda bir.

İndomia mı ne adı ondan aldım şifa olsun artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım artık şifa olsun.bi kere yiyorum kaç ayda bir.
Valla dediğim gibi benim bildiğim kadarıyla hocalarımdan duyduğum kadarıyla ambalajlı ürünler östrojen veya testesteron hormanlarinin salgılanma seviyesini bozabiliyordu dikkatli olmakta fayda var afiyet olsun

Valla dediğim gibi benim bildiğim kadarıyla hocalarımdan duyduğum kadarıyla ambalajlı ürünler östrojen veya testesteron hormanlarinin salgılanma seviyesini bozabiliyordu dikkatli olmakta fayda var afiyet olsun
Bütün ambalajı ürünlerse ben çok yiyorum ambalajı ürün azaltıyim ozaman teşekkür ederim bilgi için.🙂

Bütün ambalajı ürünlerse ben çok yiyorum ambalajı ürün azaltıyim ozaman teşekkür ederim bilgi için.🙂
Teşekkürler yanlışım varsa da mesajı okuyan kişiler düzeltirse sevinirim bende ilk duyduğumda çok şaşırmıştım 😁

bazen gece iştahlanıp 3 yumurta kırarım o anın tadı başka tabii.
Domates varsa direk menemen.

Geri