Ayda 1 yiyosan bişey olmaz.SELAMÜN ALEYEKÜN
Kaç ayda anca bir gün yerim mesela şimdi canım istedi en az 1.2 ay arada bazen canım çekiyor canım çektiğindede 3 paket yapıp yiyorum zararlımıdır kafama takıldı ya.![]()
Hocam ayda bir sıkıntı olmaz benim noodle bağımlısı arkadaşlarım var şimdiye kadar hiç bir şey olmadı,zararlı ama çok yemedikçe sıkıntı olmazSELAMÜN ALEYEKÜN
Kaç ayda anca bir gün yerim mesela şimdi canım istedi en az 1.2 ay arada bazen canım çekiyor canım çektiğindede 3 paket yapıp yiyorum zararlımıdır kafama takıldı ya.![]()
Kalitelisin alsan iyi olur. Ucuz ürünler zararlı olur tabi.Alıyorum ozman ya internette hep çok zararlı yazoyor diye şüphelendim biraz.![]()
Hocam bildiğim kadarıyla Noodle tarzı ambalajlı ürünler testesteron östrojen salgılanmasını azaltabilir hormonal değişiklikler olabilir o yüzden uzak durmak en iyisiSELAMÜN ALEYEKÜN
İndomia mı ne adı ondan aldım şifa olsun artık.Kalitelisin alsan iyi olur. Ucuz ürünler zararlı olur tabi.
Aldım artık şifa olsun.bi kere yiyorum kaç ayda bir.Hocam bildiğim kadarıyla Noodle tarzı ambalajlı ürünler testesteron östrojen salgılanmasını azaltabilir hormonal değişiklikler olabilir o yüzden uzak durmak en iyisi
Valla dediğim gibi benim bildiğim kadarıyla hocalarımdan duyduğum kadarıyla ambalajlı ürünler östrojen veya testesteron hormanlarinin salgılanma seviyesini bozabiliyordu dikkatli olmakta fayda var afiyet olsunİndomia mı ne adı ondan aldım şifa olsun artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aldım artık şifa olsun.bi kere yiyorum kaç ayda bir.
Bütün ambalajı ürünlerse ben çok yiyorum ambalajı ürün azaltıyim ozaman teşekkür ederim bilgi için.Valla dediğim gibi benim bildiğim kadarıyla hocalarımdan duyduğum kadarıyla ambalajlı ürünler östrojen veya testesteron hormanlarinin salgılanma seviyesini bozabiliyordu dikkatli olmakta fayda var afiyet olsun
Teşekkürler yanlışım varsa da mesajı okuyan kişiler düzeltirse sevinirim bende ilk duyduğumda çok şaşırmıştımBütün ambalajı ürünlerse ben çok yiyorum ambalajı ürün azaltıyim ozaman teşekkür ederim bilgi için.![]()
bazen gece iştahlanıp 3 yumurta kırarım o anın tadı başka tabii.Valla dediğim gibi benim bildiğim kadarıyla hocalarımdan duyduğum kadarıyla ambalajlı ürünler östrojen veya testesteron hormanlarinin salgılanma seviyesini bozabiliyordu dikkatli olmakta fayda var afiyet olsun
Gece 3 de menemen bir başka olur bee ağzım sulandıbazen gece iştahlanıp 3 yumurta kırarım o anın tadı başka tabii.
Domates varsa direk menemen.