Normal bisikletmi elektrikli bisikletmi

Emirovski

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
344
evimden 2 km uzakta işe başladım evimin yakınından oraya giden otobüste yok bisiklet almayı düşünüyorum elektriklimi almalıyım yoksa normalmi ? aradaki fiyat farkına değermi çok para harcamak istemiyorum .marka ve model önerilerinizi bekliyorum

hocam her gün 4 km bisiklet sürerim derseniz normal bisiklet alabilirsiniz bence 4 km sürmek yorucu olur yani

eğer sıfır olarak düşünürsek elektrikli bisikletler daha ucuz şuanda her hangi bir markette sürekli olarak satılıyolar bütçenize uygun olan özelliklerini sevdiğiniz bir tanesini alın bence. Normal bisiklet almak isterseniz garanti hizmetleri çok sıkıntılı genel olarak decathlondan alırsanız garanti hizmetleri çok iyi ama onda da eski f/p bisikletler yok elektrikli bisikletten daha fazla para veriyosunuz tamamen markasız donanıma sahip bir bisiklet için yani bence elektrikli bisiklet alın.

hocam elektrikli olarak volta rks gibi markalar dikkatimi çekti model öneriniz varmı

elektrikli alın hocam

evimden 2 km uzakta işe başladım evimin yakınından oraya giden otobüste yok bisiklet almayı düşünüyorum elektriklimi almalıyım yoksa normalmi ? aradaki fiyat farkına değermi çok para harcamak istemiyorum .marka ve model önerilerinizi bekliyorum
çok yokuş çıkıyorsanız elektrikli alın düzlük ise normal bisiklet alın bence.

Elektrikli scooter al onvo 12x plus

O kadar yolu yürüyerek de gidersin. Belki 15- 20 dakika sürer. Belki daha az.

yürü bence ben 3km yürüyodum sende yap daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,286
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri