Normal prizden internet kablosuna dönüştürücü var mıdır ?

hamzacolk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
978
Arkadaşlar ailem evden kablo geçmesini istemiyor. Odamda internet için olan giriş yok. Odamdaki prizden nasıl kablolu şekilde bilgisayara bağlayabilirim ? öyle bir dönüştürücü var mı? konuya pek hakim değilim. Eğer öyle bir dönüştürücü varsa link atar mısınız ?

Arkadaşlar ailem evden kablo geçmesini istemiyor. Odamda internet için olan giriş yok. Odamdaki prizden nasıl kablolu şekilde bilgisayara bağlayabilirim ? öyle bir dönüştürücü var mı? konuya pek hakim değilim. Eğer öyle bir dönüştürücü varsa link atar mısınız ?
Öyle bir dönüştürücü yok. Ama Prizinden gelen kabloyu sigorta kutusundan ayırıp hattakı kabloyu dışarı alarak tekrar cat kablo göndererek bu durumu çözersin.

ethernet kablosu cekmene mi izin vermiyolar ( anlayamdım pek )

Öyle bir dönüştürücü yok. Ama Prizinden gelen kabloyu sigorta kutusundan ayırıp hattakı kabloyu dışarı alarak tekrar cat kablo göndererek bu durumu çözersin.
Yok mu ya :( Dediğinizi yapamam. Başka yolu yok mudur ?

elektrik grubu ayriysa toprak hatti varsa mumkun bende denemistim fakat bizimkisinde ayri grub yoktu satmak zorunda kalmistim ...

elektrik hattının içinden gecirebilirsin yada normal skeilde halıların altından geçirebilirsin baska gecirebilecek yer aklıma gelmiyo
İkna etmeye çalışacam. Her şeyi ayarladım bi bu kaldı ya :(

bu paraya bi sistem daha toplanır.
cografya kaderindir :censored::censored:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TP-Link PA411KIT 500 Mbit/s Ethernet, wit, 2 stuks, Powerline netwerkadapter (500 Mbit/s, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, snel Ethernet, 10,100 Mbit/s, OFDM, 128-bit AES) bu ucuz olani ama b marka :(

Geri