Neler Yeni

Normal zula ile steam zula farkı ne?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
m4a1 ben de +4 bastım ama sence aug ya da m468 +4 basılmış haliyle eş değer mi ?
değil ama oyunculuk farkı kapatabiliyor. Ben p2w değil demedim oynanabilir dedim. Abarttığınız gibi para yatırmadan oynanmayacak bir oyun değil demek istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
diyar
m4a1 ben de +4 bastım ama sence aug ya da m468 +4 basılmış haliyle eş değer mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 TL ver sıfır sekme sanki oyun içi hile satıyorlar
aynen öyle p2w hat safalarında

KebapSah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mert
değil ama oyunculuk farkı kapatabiliyor. Ben p2w değil demedim oynanabilir dedim. Abarttığınız gibi para yatırmadan oynanmayacak bir oyun değil demek istedim.
ama karşı takım baya para harcadıysa sen ne kadar iyi oyna seni her türlü patates eder

Squex

80+ Silver
Hocam m4a1'e +4 bastım deli fişek oynuyordum en son bir kaç mermi de bile öldürebilen bir silah olmuştu hiç de para yatırmamıştım sonra bilgisayarım bozuldu

neden bir tek ben m4a1 ile yargı dağıtabiliyorum bu oyunda
hocam o silaha +4 basmak için kaç saatinizi verdiniz yeni başlayan biri aimi iyi olamayabilir karşısındakir +5 7 ile falan sıkarken 1 mermisi 10 20 vuran silahı ile ne yapacak allahaşkına adaletli bir maç yok p2w oyun bir fps oyunu eşit olmalı bence p2w saçmalık oluyor ama p2w karşı da değilim ama fps de olmamalı mesela bir farm oyununda p2w mantıklı olabilir ama fps de yetenek gerektiren bir oyunda p2w saçmalık oluyor.

KebapSah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mert
ben yerden auq + basılmış silah buldum elime bir aldım sanki silah değilde elimde uzay mekiği var 1-2 mermide adam ölüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
diyar
para yatırmadan oynanabiliyor mu :D? adam para verip silahın sekmesini ortadan kaldırıyor tek mermi ile öldürebiliyor seni mouse klavye yerine 2 adet kredi kartı ile güzel oynanır

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
Zula oynayacağıma point blank oynarım daha iyi bence orda hiç olmazsa zart zurt hediye atıyor belirli aralıkta sende kapışabiliyorsun zulada +7 falan var item basıyoruz sanki

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
hocam o silaha +4 basmak için kaç saatinizi verdiniz yeni başlayan biri aimi iyi olamayabilir karşısındakir +5 7 ile falan sıkarken 1 mermisi 10 20 vuran silahı ile ne yapacak allahaşkına adaletli bir maç yok p2w oyun bir fps oyunu eşit olmalı bence p2w saçmalık oluyor ama p2w karşı da değilim ama fps de olmamalı mesela bir farm oyununda p2w mantıklı olabilir ama fps de yetenek gerektiren bir oyunda p2w saçmalık oluyor.
hatırlamıyorum ama çok değil 5. sınıftayken arkadaşımla oynuyorduk. Evet keşke p2wolmasa ama daha iyi bir alternatifim yok ki.

para yatırmadan oynanabiliyor mu :D? adam para verip silahın sekmesini ortadan kaldırıyor tek mermi ile öldürebiliyor seni mouse klavye yerine 2 adet kredi kartı ile güzel oynanır
hocam oyunda sekme bile yok sayılır zaten hoplaya zıplaya tarıyon :D

KebapSah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mert
oha :eek: adam bana baseden pompalı ile sıkıt çünkü +7 basmış :0 :)

• Hahaha
Reaksiyonlar: Wedi

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Zula oynayacağıma point blank oynarım daha iyi bence orda hiç olmazsa zart zurt hediye atıyor belirli aralıkta sende kapışabiliyorsun zulada +7 falan var item basıyoruz sanki
hocam zula da habere verip duruyor ayrıca point blank nedense bana hep itici geldi isminden midir bilmiyorum

KebapSah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mert
hatırlamıyorum ama çok değil 5. sınıftayken arkadaşımla oynuyorduk. Evet keşke p2wolmasa ama daha iyi bir alternatifim yok ki.

hocam oyunda sekme bile yok sayılır zaten hoplaya zıplaya tarıyon :D
sekme yok denilecek gibi bir şey sanki taramalı ok gibi bir şey

Top Bottom