Neler Yeni

🔥İndirim North Bayou F80 Monitör Kolu Standı (2-9 Kg) - 17 / 30 inch

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,565
İsim
kadir
Normalde vesa standardı 100x100 ve 4 vida olması lazım diye biliyorum. Sizinki istisnaymış.
normalde çoğu monitörde 4 vida olur bunda 2 vida 2 kızak var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

75x75 desteği de var fakat kızak işi olayı bozuyor herhalde.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,822
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Monitörünüzün vesa standardı 75x75 yazıyor internette. Bu standın desteklediği standartlar arasında yer alıyor bu da. Sizin ki nasıl olmadı anlayamadım
bu modeli almadım hocam, everest marka bişey almıştım, vesa standardı felan sonradan öğrendim ama bunda yinede olmaz çünkü dediğim gibi 4 vida atamıyosunuz 2 vida atıyosunuz buda monitörün sallanmasına sebep oluyor hiç sağlıklı olmuyor. kızaklı yapısı çok dert ya

Normalde vesa standardı 100x100 ve 4 vida olması lazım diye biliyorum. Sizinki istisnaymış.

75x75 desteği de var fakat kızak işi olayı bozuyor herhalde.
aynen hocam kızak işi bozuyor yoksa vesa işlerini sonradanda olsa öğrendimde kızak muhabbetinden dolayı olmuyor hiçbi tanesi

ilberhoca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erkan Öztürk
bu modeli almadım hocam, everest marka bişey almıştım, vesa standardı felan sonradan öğrendim ama bunda yinede olmaz çünkü dediğim gibi 4 vida atamıyosunuz 2 vida atıyosunuz buda monitörün sallanmasına sebep oluyor hiç sağlıklı olmuyor. kızaklı yapısı çok dert ya

aynen hocam kızak işi bozuyor yoksa vesa işlerini sonradanda olsa öğrendimde kızak muhabbetinden dolayı olmuyor hiçbi tanesi
O zaman vesa desteği yok yazsalarmış bari ilk defa böyle bir şey gördüm

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,822
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
O zaman vesa desteği yok yazsalarmış bari ilk defa böyle bir şey gördüm
valla hocam bende neye inanacağımı şaşırdım,75x75 yazıyor gidip aldım bu sefer kızak muhabbetinden ötürü çözemedim

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mustafa Yeşilyurt
benim monitörün arkası böyle olurmu
1740773946707.png

cureshut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
kürşat
kaliteli bişey arıyosanız güzel alet fakat her monitöre uymuyor bu yüzden bakıp araştırıp almanızı söyleyebilirim.
benim monitöre olmuyor :c

MSI MAG 274QRFW 27" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Rapid IPS Beyaz Gaming Monitör​

neden uymuyor reis bendede bundan var alıyodum neredeyse ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold

pcbuilder

80+
Arkadaşlar H100 modeli Dell G2724D'ye uyum sağlar değil mi?

rookries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak
Dün MSİ MAG 256F montiör aldım henüz elime ulaşmadı geldiği zaman da stand alıcaktım 1200e görünce cektim vesa bağlantısı var diye yazıyor monitörde ama içimi rahatlatmak amaclı sormak istedim bu stand uyar mı?

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mert
1300 TL son fırsat felan değil. Ürünün piyasası bu zaten.
Akakçe'den bakarsanız özellikle bu üründe fırsatları yakalayamayabilirsiniz. Zira şu anda HB üzerinde 1380 TL. Eğer HB'nin yayınladığı 100 TL'lik kuponlara denk gelirseniz daha ucuza getirirsiniz. Ayrıca Trendyol/N11 üzerinde aynı ürünün üzerinde VONTECH baskılı olanı 1260 TL.
Fiyat kötü değil ama kaçmaz bu fırsat, son fırsatlar bunlar felan denecek bi fiyat da değil.
Ha tavsiyem bu ürün için indirim kaçırdığınıza felan üzülmeyin zaten en kötü ihtimalle 1500 TL'ye rahat bulabileceğiniz bir ürün. Ve 1500 TL'yi sonuna kadar hakeden bi ürün. Takoz gibi olan monitör ayaklarını masanızdan kaldırıp güzel yer açıyorsunuz. Özellikle alanınız küçük veya darsa olmazsa olmaz bir ürün. İyi forumlar.
kankam senin için 200-300 tl bir şey ifade etmiyor olabilir ama bazıları için belki elindeki son para ki kaldıki 1500 tl lik ürün için 200 tl indirim bence gayet güzel bir para sıcak fırsattan kastım gidip amazondan 1600 tl ye almayın yada kendi sitesinden 1600 tl almayın gibisinden adam orjinal ürün yolluyor bire bir.

Dün MSİ MAG 256F montiör aldım henüz elime ulaşmadı geldiği zaman da stand alıcaktım 1200e görünce cektim vesa bağlantısı var diye yazıyor monitörde ama içimi rahatlatmak amaclı sormak istedim bu stand uyar mı?
uyar hocam 75 x 75 vesa desteği var alabilirsin

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
kaliteli bişey arıyosanız güzel alet fakat her monitöre uymuyor bu yüzden bakıp araştırıp almanızı söyleyebilirim.
benim monitöre olmuyor :c

MSI MAG 274QRFW 27" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Rapid IPS Beyaz Gaming Monitör​

valla bende de MSI MAG274QRF-QD E2 var almayı düşünüyodum iyi ki gördüm yorumu

Top Bottom